Bulduğu parayı sahibine teslim etti

Sungurlu Belediyesi’nde otobüs sürücüsü olarak görev yapan Hüseyin Erözgün, otobüste bulduğu 2 bin 80 lira nakit parayı sahibine teslim etti.

14 Haziran 2017 Çarşamba 21:18
Bulduğu parayı sahibine teslim etti

Sungurlu Belediyesi’nde otobüs sürücüsü olarak görev yapan Hüseyin Erözgün, otobüste bulduğu 2 bin 80 lira nakit parayı sahibine teslim etti. 

Sungurlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne otobüs şoförü olarak görev yapan Hüseyin Erözgün, İlçe Merkezi-Hastane hattında sefer yapan 19 SB 305 plakalı otobüsünü son durakta beklerken kontrol etti. Koltukların arasında içi para dolu bir cüzdan bulan deneyimli şoför, içinde 2 bin 80 lira nakit para bulunan bir cüzdanın otobüste unutulduğunu amirlerine bildirdi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri de bu bilgileri 'Alo 153' hattına aktarıp, cüzdan sahibinin bulunması için seferber oldu. Belediye hoparlörlerinden içerisinde bir miktar para bulunan cüzdanın bulunduğu anonsu verilmesi üzerine, cüzdanını kaybettiğini fark eden İsmet Çırakoğlu' da Alo 153’ü arayıp, cüzdanını kaybettiğini bildirdi. Otobüs şoförü Hüseyin Erözgün belediyede buluştuğu bulduğu cüzdanı İsmet Çırakoğlu'na tutanak karşılığında teslim etti.

Cüzdanındaki 2 bin 80 lirayı biriktirdiğini söyleyen İsmet Çırakoğlu, “Otobüs şoförü Hüseyin Erözgün ve diğer belediye çalışanlarına çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnsanlığın ölmemiş olduğunu gösterdiler.” dedi.



Son Güncelleme: 14.06.2017 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.