Bürokraside değişim rüzgarı

Çorum bürokrasisinde bazı değişiklikler yapılacağı yönündeki söylentiler uzun süredir devam ediyor. Son gelişmeler kulis haberleri doğrular nitelikte.

23 Ocak 2017 Pazartesi 13:12
 Bürokraside değişim rüzgarı

Çorum bürokrasisinde bazı değişiklikler yapılacağı yönündeki söylentiler uzun süredir devam ediyor. Son gelişmeler kulis haberlerini doğrular nitelikte.

Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel’in Kastamonu’ya il müdürü olarak atanmasının ardından Kastamonu Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk Çorum Sağlık Müdürü oldu.


Aynı günlerde İŞKUR İl Müdürlüğü’ne kurumda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ali Şahan atandı.


Çevre Şehircilik Müdürü Seyit Ahmet Sancak, bakanlık uzmanı olurken, kuruma Çorum ve Kayseri’de uzun yıllar Jeoloji Mühendisi olarak çalışan hemşehrimiz Suat Atmaca atandı.


Son sıcak gelişme ise, Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan’ın görevinden ayrılması oldu. Arslan’a Kültür ve Turizm Müdürlüğü önerilirken, Özel İdare Genel Sekreterliği görevine vekaleten atama yapılacağı belirtiliyor.


Kulis bilgilere göre, 2017 Temmuz ayında Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı’nın görev süresi sona erecek.


Türkiye genelinde olduğu gibi Çorum’da da Kamu Hastaneleri Genel Sekreterleri ve Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticilerinin görevlerinin devam edip etmeyeceği Temmuz ayında netleşecek.


Bazı kamu kuruluşlarında il müdürlüğü ve şube müdürlükleri seviyesinde önümüzdeki günlerde benzer değişimlerin yaşanabileceği konuşuluyor.



Son Güncelleme: 23.01.2017 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.