Bürokratlar ve İşadamları Derneği’nden iftar

Sungurlu Bürokratlar ve İşadamları Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.

19 Haziran 2017 Pazartesi 09:44
 Bürokratlar ve İşadamları Derneği’nden iftar


Sungurlu Bürokratlar ve İşadamları Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.


Öğretmenevinde verilen iftar yemeğine Sungurlu Bürokrat ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Kıyak, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yasin Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Ali Erayhan ve çok sayıda davetli katıldı.


Kıyak, düzenlenen iftar programına katılan şehit ve gazi ailelerinin masalarına giderek bir süre sohbet etti. Dualarla başlayan iftar yemeği sonrası konuşan Sungurlu Bürokrat ve İş Adamları Derneği Başkanı Ali Osman Kıyak; “Milli bağımsızlığımızı, vatanın, milleti ile bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek maksadıyla; vatanımızın her karış toprağına kanlarını akıtan, Türk tarihine altın sayfalar yazdıran gazilerimizin, can veren şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, onlara olan minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek için bir aradayız.

Şehit yakınları ve gazilerimiz hepimiz için çok önemli Şehit ailelerine sahip çıkmanın vatana, ülkeye ve bayrağa sahip çıkmaktır Bugün Ramazan ayının en mutlu günlerini yaşıyoruz. Sizler bizlere en kutlu emanetlersiniz. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hep birlikte bayrama ulaşacağız.

Sizler bu topraklar için gözünü kırpmadan şehit olmuş kardeşlerimizin anaları, babaları, kardeşleri, eşleri ve çocuklarısınız. Yine bu topraklar için kan dökmüş gazilerimiz ve onların yakınlarısınız. Dolayısıyla bu iftar sofralarını sizlerin de şereflendirmesi bizim için büyük onurdur. Türk milleti tarih boyunca vatanı, bayrağı, toprağı istiklali için hep büyük bir mücadele vermiştir.


Bu vesileyle yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." diye konuştu.


Son Güncelleme: 19.06.2017 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.