‘Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz’

Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret etti.

16 Şubat 2016 Salı 16:04
‘Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz’

Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret etti.

‘BÜTÜN SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ’


Parti merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok, derneklerinin Çorum’un merkez mahalle, köy, ilçe ve ilçelere bağlı köy muhtarlarının tamamına hitap ettiğini belirterek, “Biz dernek olarak il ve ilçe muhtarlarının katılımıyla geniş bir yelpazede çalışmayı istiyoruz. Derneğimiz belli bir bölgenin muhtarlarına değil Çorum sınırları içerisindeki bütün muhtarlara hitap edecek.” dedi.


Basında dernekleri hakkında çıkan haberlere de tepki gösteren Bozok, bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını söyledi.


‘MUHTARLARIMIZ ÖNEMLİ BİR GÖREV İFA EDİYOR’


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Çetin’de muhtarların önemli bir görev ifa ettiklerini vurgulayarak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:


“Köy muhtarlarımız köylünün, mahalle muhtarlarımız mahallelerinin sorunlarına bizzat şahit olan, yakından takip eden isimler olarak çok önemli bir görev ifa ediyorlar. Memleketin genel sorunları da köylerin ve mahallelerin sorunları. Ne yazık ki büyüyerek memleketin sorunları haline geliyor. Bundan dolayı muhtarlarımız karşımıza alıp nutuk atacağımız kişiler değil, sizler bizim derdinizi dinleyeceğimiz, derdinize çözüm önerileri getireceğimiz insanlarsınız. Yeni kurulan derneğinizin hayırlı olmasını diliyorum.”


‘YARGIYA DÜŞMÜŞ BİR KONU, YORUM YAPMAM DOĞRU OLMAZ’


Basın mensuplarının sorusu üzerine MHP’nin olağanüstü kongre talebi ile ilgili sürece dair de açıklama yapan Çetin, “Yargıya düşmüş bir konu ile ilgili bu saatten sonra konuşma yapmam doğru olmaz. En doğru kararı Türk adaletinin, bağımsız Türk mahkemelerinin vereceğinden şüphemiz yok. Partimiz, ülkemiz ve milletimiz için inşallah olumlu bir karar çıkar.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 16.02.2016 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.