‘Büyük Yükselişten’ bunu mu anlıyoruz?

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, partisinin kadın kolları toplantısında dikkat çeken mesajlar vermiş.

24 Nisan 2017 Pazartesi 14:32
 ‘Büyük Yükselişten’ bunu mu anlıyoruz?


MUSTAFA DEMİRER/HABER-YORUM


AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, partisinin kadın kolları toplantısında dikkat çeken mesajlar vermiş.


Çorum’da 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması’ndan çıkan sonuçları teşkilatın başarısına bağlayan Karadağ, bu konuda gerek parti yönetiminden gerekse kabinede görev alan bazı bakanlardan övgü aldıklarını aktarmış.


Türkiye ve Çorum için 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini işaret ederek ‘büyük yükseliş başladı’ sloganını kullanan Karadağ, çalışmalarına, aynı tempo ile devam edeceklerini ifade etmiş.


Karadağ’ın, halkoylamasında Çorum’un başarısına değindikten sonra  ‘büyük yükseliş başladı’ şeklindeki sözleri, bize de memleketin sorun ve taleplerini hatırlatıverdi.


Referandum sonuçlarına göre Çorum, Türkiye genelinde ilk 25 il arasına girmeyi başardı. Karadağ’ın sözlerini referans alırsak, büyük yükselişin Çorum için de başlaması gerekmez mi? Elbette gerekir…


Öyleyse sanayi, ekonomi, turizm, eğitim, kültür, sağlık, spor, sanat ve diğer tüm alanlarda cazibe merkezi haline gelmek arzumuz.


Müstakil bir havaalanına kavuşmayı, sanayimiz için yük taşımacılığı yapmayı, hızlı trenle seyahat etmeyi hayal ediyoruz.


Otobanlarımızın  tamamlanmasını, Karadeniz’den Akdeniz’e kadar tüm  limanlara, ticaret merkezlerine daha hızlı ve konforlu ulaşmayı hedefliyoruz.


İmar, trafik ve alt yapı problemlerini çözmüş, kişi başına düşen milli hasılası artmış bir şehirde yaşamak istiyoruz.


Velhasıl-ı kelam, Sayın Karadağ’ın ‘büyük yükseliş başladı’ sözlerinden ‘Çorum’un yaşanılabilir şehirler sıralamasında 60. Sıradan’ kurtulacağına dair umutlanıyorum.


Bilmiyorum, yanlış mı anlıyorum?


Son Güncelleme: 26.04.2017 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakikat 2017-04-24 16:19:12

syn demirer yerinde bir yazı olmuş.kitabın ortasından konuşmuşsunuz. tebrikler. keşke şu çorumda sizin gibi 5 tane gazeteci olsa.

Avatar
Sahipsiz çorum 2017-04-24 21:13:42

Yukselen sadece siyasilerimizin kibiridir. Birakin vatandaş size rahat ulassin. Birbirinizin altini ustunu oymaktan baska isiniz yok. Tayyip beyin aldigi oylari kendinizmi aldiniz saniyorsunuz?. Birbirinizi tartmayi birakinda corum icin ne yapilabilir bunu düşünün. Boş yere Ankara'ya gidip oturup gelmeyin. Kalabalık gezmek ile siyaset yapılmaz. Bunlar eskide kaldı.

Avatar
Sami yılmaz 2017-04-24 21:27:16

Bizim partimiz , il başkanımız ve vekillerimiz Ankaradan ekstra yatırım getirmelidir . Onlar olmasada bazı işler zaten yapılacak. Kilit taşı yapmak kanal yapmak , ne iştir nede haberdir.

Avatar
Mehmet Karadağ 2017-04-24 22:50:59

Mustafa kardeşim,
Yazında belirttiğin konulara aynen katılıyor ve en yakın takipçisi olduğumu bilmeni isterim.Senin gazeteciliğini de Çorum sevdanı bilir ve takdir ederim biliyosun.Saygılarımla

Avatar
Ali 2017-04-25 01:32:06

Oyu çorum verir, hizmeti Doğu güneydoğu kapar, bakanların da

Avatar
Sacit Yördem 2017-04-25 10:52:05

Havaalanı olmadan Çorum'un yükselişi hikaye

Avatar
vatansever 2017-04-25 10:52:05

sayın demirer bu şehirde senden başka gazeteci yok. insan sevmeyen bu belediye başkanından, hava atan vekillerin çok şeyi halı altına süpüren ak parti teşkilatı varken çorum 60. sıradan daha dibe vurur. reis artık bunlara bi baksın. ak parti kaç yıldır iktidarda bizim çorum da parktan bahçeden bir şey varmı o da nerde demode park varsa bizde sayın belediye başkanına duyurulur.

Avatar
Sungurlu 2017-04-26 00:37:20

Çorum'un yükselmesi havaalanı demek, havaalanı olmayan şehir uçamaz..!

banner165