Büyük'den Uğurludağ okullarına ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Uğurludağ İlçesindeki Okulları Ziyaret Ederek Yönetici ve Öğretmenlerle Bilgi Alışverişinde Bulundu.

15 Şubat 2016 Pazartesi 09:59
Büyük'den Uğurludağ okullarına ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Uğurludağ İlçesindeki Okulları Ziyaret Ederek  Yönetici ve Öğretmenlerle Bilgi Alışverişinde Bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Uğurludağ Ortaokulu bünyesinde yapılan Z Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışı sonrasında ilçedeki okulları gezen İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, gittiği okullarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Uğurludağ İmam Hatip Ortaokulu, Uğurludağ Ortaokulu ve Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yaptığı denetimler sonrasında yönetici ve öğretmenlerle, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Ziyagil’in de katıldığı toplantılar yaptı.

Yaptığı toplantılarda, TEOG ve YGS ve sonuçlarını değerlendirerek, ilçede karşılaşılan problemler hakkında öğretmenlerin görüşlerini ve önerilerini alan  İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük : “Kendi çocuğumuz için ne istiyorsak öğrencilerimiz için de onu isteyeceğiz. Feda edecek bir tek öğrencimiz yok. Başarıyı artırmak için öğrencilerimize öncelikle okuma alışkanlığı kazandırarak, okuduklarını anlama, kendilerini ifade edebilme kabiliyetlerini geliştirmeliyiz. Not verirken teşvik edici olmalı, dersimizi sevdirerek çocuklarımızı kazanmak için çalışmalıyız.  Yarın ülkemizi emanet edeceğimiz bu çocuklarımızın kendileri için hedef belirlemeleri noktasında rehberlik etmeliyiz, Sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi artırmalıyız. Başarı düşükse bizim hiç mi hatamız yok? Sorusunu sorarak, kendi özeleştirimizi yapmalıyız. Bugün fedakarlık günüdür. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler her türlü desteği vermeye hazırız. İnanıyorum ki sizler de gençliğinizin vereceği dinamizmle başarıyı çok daha iyi seviyelere yükselteceksiniz” diyerek görev yaptığı süre içerisinde karşılaştığı örnekleri ve tecrübeleri paylaştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük Uğurludağ ziyareti kapsamında İlçe Kaymakamı Eyüp Kaykaç’la da görüşerek görevinde başarılar diledi.









Son Güncelleme: 15.02.2016 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165