Cahit Bağcı’dan ilk değerlendirme; Benim için büyük onur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üye'liğine seçilen 4 isim arasında yer alan AK Parti Çorum eski Milletvekili Başbakan Başdanışmanı Cahit Bağcı, böyle şerefli bir göreve layık görülmesinin şahsı için bir onur olduğunu söyledi.

01 Eylül 2016 Perşembe 13:43
 Cahit Bağcı’dan ilk değerlendirme;  Benim için büyük onur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üye'liğine seçilen 4 isim arasında yer alan AK Parti Çorum eski Milletvekili Başbakan Başdanışmanı Cahit Bağcı, böyle şerefli bir göreve layık görülmesinin şahsı için bir onur olduğunu söyledi. 

Bağcı, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üye'liğine seçilmiş bulunmaktayım. Böyle zorlu ve sorumluğu ağır şerefli bir göreve layık görülmek benim için büyük bir onurdur. 

Devletimizi yıkmaya, ülkemizi işgale ve bölmeye, milli birlik ve bütünlüğümüze parçalamaya, milli iradeyi gaspa ve demokrasimizi yıkmaya yönelik 15 Temmuz gecesi Türkiye düşmanlarının maşası ve piyonu Fetullahcı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensupları ve üniformalı teröristler tarafından başlatılan hain darbe kalkışması Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Muhalefetin kararlı duruşları ile, milletin çelik iradesi, vatansever yüreği ve iman dolu göğüslerinde etkisiz hale getirilmiştir. Ancak, gerek ülkemiz ve devletimiz içinde yuvalanmış ve gerekse yurtdışında faaliyetlerini ve ihanetlerini artırarak sürdüren FETÖ'ne karşı yürütülecek mücadele hiç kuşkusuz uzun solukludur. Ülkemizin bu sıkıntılı süreçten çıkartılması için hep birlikte yürüteceğimiz mücadele hassasiyetle, cesaretle, dirayetle, ferasetle, adaletle, hakkaniyetle ve kararlılıkla sürdürülecektir. 

Asıl görevimiz yurtdışında insanlığın ortak birikim ve değerlerini esas alarak eğitim hizmetleri vermek, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarının ve gençlerimizin eğitimlerine katkı sunmak ve bu amaçla eğitim kurumları ve altyapılar kurmaktır. 

Bu şerefli ve onurlu göreve atanmam nedeniyle arayan, tebrik mesajı gönderen, dua eden tüm dostlarıma teşekkür ederim. Allah gücümüzü artırsın, ayaklarımızı sağlam tutsun, düşmanlarımızın, hainlerin, münafıkların ve şeytanların şerlerinden ülkemizi, devletimizi, hepimizi korusun. Dualarınızı bekler selam ve sevgilerimi sunarım.” 




Son Güncelleme: 01.09.2016 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyfettin bağcı 2016-09-01 15:39:27

Allah yar yardımcınız yolun açık olsun güç kuvvet versin

Avatar
Metin mersin 2016-09-01 19:42:46

Allah esirgesin siz güzel bir değersiniz.ülkemiz için hayırlı olacağından eminim.Hayırlı olsun.