'Çalışan, araştıran insan kendini daha çok geliştiren insandır'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, dikiş kursiyerlerini ziyaret etti.

26 Ekim 2016 Çarşamba 12:12
'Çalışan, araştıran insan kendini daha çok geliştiren insandır'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, dikiş kursiyerlerini ziyaret etti.

Çorum Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanlığı tarafından hazırlanan Avrupa Birliği (AB) Kayıtlı İstihdamın Teşviki 2 Projesi kapsamında  “Kaydol, Kaybolma” sloganıyla Zafer Çarşısı 3. katta birinci etabı gerçekleştirilen dikiş kursiyerlerini ziyaret eden CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.


Çorum Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Necati Şimşek’e böyle bir projeyi gerçekleştirdiği için teşekkür eden Milletvekili Köse, “Avrupa Birliği Projesi kapsamında bu çalışmayı gerçekleştirmeniz gerçekten çok güzel. Her zaman çalışan, araştıran insan kendini daha çok geliştiren insandır. Oda Başkanı Necati Şimşek Beyi de böyle güzel bir projeye öncülük ettiği için tebrik ediyorum. Örgün eğitim sonrasında uygulamalı eğitim alarak kendinizi geliştirmenizi de takdir ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum”  dedi.


Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Necati Şimşek de, duyarlı ve nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Tufan Köse’ye teşekkür etti. Ziyarette Kurs Öğretmeni İsmail Güneri de hazır bulundu.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.10.2016 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165