'Çam Yarması' filmi Çorum'da çekilecek

HMK Film Şirketinin Yapımcılığını ve Sefa Özçelik’in yönetmenliğini yaptığı 'Çam Yarması' isimli komedi filmi Çorum'da çekilecek.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 16:30
'Çam Yarması' filmi Çorum'da çekilecek


HMK Film Şirketinin Yapımcılığını ve Sefa Özçelik’in yönetmenliğini yaptığı
'Çam Yarması' isimli komedi filmi Çorum'da çekilecek.

Çorum'un dünyanın merkezi olarak açıklanmasının ardından filmin bir bölümünü Çorum'da çekmeye karar veren yapım şirketi, önceki gün Kaymak Kafe’de basın toplantısı düzenleyerek, Çorumlu Tiyatro Yazarı Şahin Örgel sinema filminin senaryosu ve ekibi hakkında bilgi verdi.

‘Çam Yarması’ filminin komedi sinema filmleri ve gişe yapan aile filmleri kategorisinde en iyi filmlerden 5 gömlek daha üstün olacak iddiasıyla çekime hazırlanan bir film olduğunu belirten Örgel, filmin Çorum’da çekiliyor olmasının ilimiz adına iyi bir tanıtım vesilesi olacağını kaydetti.

Filmin çekimlerine 10 Ağustos’ta başlamayı hedeflediklerini ifade eden Örgel, filmle ilgili şu bilgileri verdi:

“ HMK film şirketi ‘Çam Yarması’ adlı komedi filmini dünyanın merkezi Çorum olduğunu yönünde tartışmaların devam ettiği bir dönemde Çorum’da çekmeye karar verdi. Çorum’da çekilecek filmin konusu Çorum değil sadece çekim yapılacak yer olarak değerlendiriliyor. Filmde Türk sinemasının önemli sanatçıları yer alıyor.

Yönetmen yardımcısı olarak filmin içerisinde İlimizi tanıtıcı sahnelerin daha çok yer alması konusunda uğraşlarımız var. Çorum’un heri ve leblebiden ibaret olmadığını biliyoruz ve inanıyoruz bunun içinde genel bir Çorum’un lanse edilmesinin daha sağlıklı olacağını biliyoruz ve bunun içinde çalışacağız.

Filmin başarılı bir gişe filmi olacağına inanıyoruz. Sürpriz bazı oyuncular olacak, iyi bir film olması için gerekli adımlar atılıyor. İleri ki tarihlerde tekrar filmde yer alacak oyuncular ile birlikte basın mensupları ile bir araya gelmeyi planlıyoruz. Yılın komedi filmi denecek kadar iddialıyız.

Komedi filminin konusuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Örgel, "İstanbul’da yaşayan zengin bir çiftin çocukları olmaz. Evli ve hali vakti yerinde olan bu çift, yetimhaneden bir evlatlık almak isterler. Fakat gelişen sürpriz olaylar onları yetimhaneden üç evlat sahibi yapar. Aradan uzun yıllar geçer. Bu 'Çam Yarması' gibi yapılı evlatlıklar artık yetişkin birer adam olurlar.

 Ama baba parası yemekten başka bir şey de yapmazlar. Bu adamlar babaları iflas edince çok zor duruma düşerler. Babaları bu tembel ve işe yaramaz çam yarmalarını evden kovar. Bu olay sonrasında üç adamın hayata tutunma mücadelesi başlar. İstanbul’da başlayan hikâye, mafyadan kaçan bu adamların Çorum’daki mücadelesi ile devam eder" dedi.

Yönetmenliğini Sefa Özçelik'in yaptığı sinema filminde; yönetmen yardımcılığını Çorumlu Tiyatro Yazarı Şahin Örgel üstlenirken; oyuncu kadrosunda ise  Yakup Yavru, Tevfik İnceoğlu, Murat Kuşcu, Dilber Ay, Melih Ekener, Nuri Alço, Şahin Örgel, Ömer Faruk Nas, Ecehan Şarman Çetinkaya, Fatih Bozkurt gibi Türk Sineması'nın usta isimleri yer alacak.

 

Son Güncelleme: 23.07.2016 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165