Çamlık Caddesi ve Melikgazi Caddeleri Gazi Caddesi’ne bağlanıyor

Çorum Belediyesi şehir içi trafiğini rahatlatmak için önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor.

26 Eylül 2016 Pazartesi 16:41
 Çamlık Caddesi ve Melikgazi Caddeleri Gazi Caddesi’ne bağlanıyor


Çorum Belediyesi şehir içi trafiğini rahatlatmak için önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Melikgazi Caddesi ve Çamlık Caddesi
ni  Gazi Caddesi’ne bağlayacak ara yolun yapım çalışmalarını hızla sürdüren Çorum Belediyesi, yolun yapımını tamamladığında bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltacak.  


Acil Servis girişi rahatlayacak
 


Melikgazi Caddesi’nin şehrin büyük bir kısmını Gazi Caddesi’ne
 oradan da çevre yoluna bağlayacak kapasitesi olduğunu ifade eden Belediye Başkan  Yardımcısı Alper Zahir, “Melikgazi Caddesi’ni, Bahabey Camlığı ile Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasından geçecek yolla Emniyet Kavşağı’nın olduğu yerden Gazi Caddesi’ne bağlıyoruz. 25 metre genişliğinde ve 370 metre uzunluğundaki bağlantı yolu tamamlandığında Dumlupınar Caddesi ve Bahabey Caddesi’nde oluşan trafik yoğunluğu azalacak.Oluşturulacak kavşak çalışması ile Ambulansların  Hastaneye girişini daha güvenilir olacaktır. ” dedi. 


Melikgazi
 ve Çamlık  Caddelerinin  önemi artacak 

Melikgazi Caddesi’ni Yeni Emniyet kavşağının olduğu yerden Gazi Caddesi’ne bağlayacak ara yol sayesinde sürücülerin doğrudan Gazi Caddesi’ne oradan da Buharaevler’e ya da çevre yoluna çıkabileceğini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Ara yol ile birlikte Melikgazi Caddesi’nin kullanımı ve trafikteki payı artacak. Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde oluşan trafik yoğunluğu azalacak ve hastane ulaşımı rahatlayacak” diye konuştu.
 

Başkan Yardımcısı Alper Zahir 
  Çamlık Caddesi ile Gazi caddesi arasında yapılacak yolun ilk kısmı 1.3 Milyon TL ye mal olacak. Su isale hatlarının deplase ve yenilenmesi, istinat duvarları ve diğer altyapılar tamamlandıktan sonra sene sonunda yolumuzu hizmete açmayı planlıyoruz.”  dedi.


 

Son Güncelleme: 26.09.2016 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.