Çanakkale gezileri başlıyor

Çorum Belediyesi, “Çorum Ecdadın İzinde Çanakkale Yolunda” projesi kapsamında bu yıl 10.000 kişiyi daha Çanakkale’ye götürecek.

18 Nisan 2017 Salı 15:49
 Çanakkale gezileri başlıyor

Çorum Belediyesi, “Çorum Ecdadın İzinde Çanakkale Yolunda” projesi kapsamında bu yıl 10.000 kişiyi daha Çanakkale’ye götürecek.

2011 yılında başlayan ve başta Çanakkale olmak üzere düzenlediği gezilerle yaklaşık 21 bin Çorumluya vatandaşa Çanakkale’yi gezdiren Çorum Belediyesi, 2017 yılında da kültür gezilerine devam edecek. Bilindiği gibi bu yıl yapılacak olan kültür gezilerinin nerelere yapılacağı düzenlenen anketle vatandaşlara sorulmuş, anket sonuçlarına göre de vatandaşların talepleri doğrultusunda gezi güzergâhlarını belirlemişti.


Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 2017 yılının ilk gezisi 19 Nisan’da başlayacak. Saat 17.30’da 3 otobüs Çanakkale’ye hareket edecek. 


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, düzenledikleri anket sonucunda Çorum halkının Çanakkale, Konya ve Hacıbektaş’ı kültür gezileri kapsamında görmeyi istediğini, kendilerinin de buna göre planlama yaptığını belirtti. 2011 yılından beri 21 bin kişinin kültür gezilerine katıldığının altını çizen Başkan Külcü, “Bu yıl 10 bin hemşehrimiz Çanakkale’yi gezecek. 3 bin hemşehrimiz Konya’yı, 2 bin hemşehrimiz de Hacıbektaş’ı gezecek. Toplan 15 bin kişi bu sene kültür gezilerimizden yararlanacak” dedi.


KONYA VE HACIBEKTAŞ GEZİLERİ MAYIS’TA


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu akşam Çanakkale’ye gidecek olan üç otobüs ile birlikte 2017 yılı kültür gezilerinin başlayacağını, Konya ve Hacıbektaş’a gezilerin ise Mayıs ayı içerisinde başlayacağını kaydetti.  Gezilere başvuruların sabah 08.30 ile 12.00 saatleri arasında PTT önündeki başvuru bürosundan yapılacağını hatırlatan Başkan Külcü, “Gezilerimize öncelikli olarak geçmiş yıllarda bu gezilerimize katılamayan hemşehrilerimizden kayıtlar alacağız. Oraları hiç görmeyen hemşehrilerimize öncelik vereceğiz” dedi.


Son Güncelleme: 18.04.2017 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Koç 2017-04-19 03:39:36

"" emekli ve sabit gelirli biri olarak, bu yerleri kendi imkanlarımızla gezip görmemiz biraz zor.böyle yararlı ve son derece faydalı bir etkinlik ve hizmet için,belediye başkanımız,sayin muzaffer külcü"ye teşekkür eder,şükranlarımı iletiyorum.!

banner165