'Çanakkale ruhuyla sahadayız'

Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkan yardımcısı Tekin Çınar, "Meydanlardayız. Çanakkale ruhuyla sahadayız. Çorum merkez ve İlçelerinde alanları boş bırakmıyoruz, kanlı darbe girişiminin mimarları, tetikçileri ve senaristlerinden hesap sorulana kadar ayaktayız" dedi.

28 Temmuz 2016 Perşembe 10:39
'Çanakkale ruhuyla sahadayız'

Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkan yardımcısı Tekin Çınar, "Meydanlardayız. 
Çanakkale ruhuyla sahadayız. Çorum merkez ve İlçelerinde alanları boş bırakmıyoruz, kanlı darbe girişiminin mimarları, tetikçileri ve senaristlerinden hesap sorulana kadar ayaktayız" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkan yardımcısı Tekin Çınar yaptığı basın açıklamasında; “Kanlı darbe girişimini lanetliyoruz, şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Bu katliam girişiminden, bu alçaklıktan, bu ihanetten sonuna kadar hukuk önünde hesap sorulsun. Bütün insani değerleri hedef alan bu caniler en ağır şekilde cezalandırılsın. Devletin en tepesini ve topyekun kardeşliğimizi hedef alan tetikçilere asla 
Merhamet  gösterilmesin. Kanlı darbe girişimi tüm yönleriyle soruşturulsun, dış ayakları ve finans kaynakları da deşifre edilsin.” Dedi.

Küresel terör şebekesi FETÖ’nün kanlı ve alçak darbe girişimine karşı 79 milyonun yüreklerini birleştirdiğini ifade eden ÇINAR, "15 
Temmuz’da başlayan kanlı darbe kalkışması, milletin, siyasetin ve özellikle de Cumhurbaşkanın iradesiyle Çanakkale ruhunu topyekun şaha kalkmasıyla, püskürtüldü. İhanetin ve hainliğin karşısına millet, birlik ve beraberliği çıkartmıştır. 15 Temmuz 2016 kanlı darbe girişimi birlik, beraberlik ve kardeşlik koalisyonuna vesile oldu. Darbeciler ve işgalciler en çok da bundan korkuyordu. Korktukları başlarına geldi.  Cumhurbaşkanımızın davetiyle Ak Parti, CHP ve MHP Genel Başkanlarının bir araya gelmesi, meydanlarda devam eden kardeşliği, siyaset kurumu tarafından da benimsenmiştir. ’Sen’, ’Ben’ değil, ’Biz’ duruşuyla hareket ettiğimiz sürece hainler ve düşmanlar başarılı olamayacaktır. Bu birlik meydanlarda kaim olsun, büyük ve güçlü Türkiye daim olsun. Meydanlardayız. Çanakkale ruhuyla sahadayız. 81 ilde ve Çorumda alanları boş bırakmıyor, nöbete devam ediyoruz." dedi.

 

Son Güncelleme: 28.07.2016 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.