Candan’dan Chp’ye Teşekkür

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP)ziyaret ederek, İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Suvacı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

03 Şubat 2016 Çarşamba 15:52
Candan’dan Chp’ye Teşekkür

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP)ziyaret ederek, İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Suvacı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

CHP’li yöneticilere Kent Konseyi’nin faaliyetlerine katkı sağladığı için teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Suvacı’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, konuşmasına şöyle devam etti:

CANDAN’DAN CHP’YE TEŞEKKÜR


“Cumhuriyet Halk Partisi, görevde bulunduğumuz süre içerisinde Kent Konseyi faaliyetlerine ciddi katkılar sağladı.  Bu anlamda il yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.  Bu şehrin hem havasını hem sokaklarını hem de bu şehrin sosyal barışını, iklimini, huzurunu, birlikte paylaşıyoruz, birlikte oluşturuyoruz. Şehrin her kesimi önemli. Bir tarafta mutsuzluk varsa bu her taraf için mutsuzluktur. Arzu ediyoruz ki Çorum’da devam eden barış, huzur ortamı daha da güçlenerek geleceğe taşınsın. Bu anlamda siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları iş birliği yapsın. En azından birbirlerini gördüklerinde gülümsesinler. Ne kadar gülümsersek o kadar sosyal barışa katkı yapmış oluruz. “


‘ÇORUM ORTAK PAYDAMIZ’


Ziyarette konuşma yapan CHP İl Başkanı Hasan Suvacı ise, Çorum’a yapılacak bütün çalışmaların yanında olacaklarını belirterek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:


“Çorum bizim kentimiz. Çorum’a yapılacak bütün güzel çalışmaların yanında olacağız. Bizde Kent Konseyi için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Çorum bizim ortak paydamız. Mahallesinde, semtinde güzel şeyler oluyorsa bizi sevindiriyor, kötü şeyler olursa da üzüyor. Son zamanlardaki şehit haberleri bizleri derinden yaralıyor. Terör belasından kurtulmak için ne gerekiyorsa el birliği içerisinde  partizanlık yapmadan elimizden geleni yapmalıyız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”



Son Güncelleme: 04.02.2016 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.