Çarşamba Pazarı belli oldu

Çarşamba Pazarı’nın kurulacağı alan belli oldu.

19 Ocak 2017 Perşembe 23:48
 Çarşamba Pazarı belli oldu

Çarşamba Pazarı’nın kurulacağı alan belli oldu.

Edinilen bilgiye göre, her hafta Çarşamba günleri açılan geleneksel sebze ve meyve pazarı için Akpınar Caddesi ile Akşemseddin Caddesi’nin kesiştiği kavşaktaki Murat Petrol İstasyonu’nun arkasındaki alan düşünüldü.


Çorum Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan alana kurulacak Pazar yeri için Belediye Meclisi’nden plan değişikliği kararı çıkacak. Daha sonra alt yapı çalışmaları başlatılacak.


NELER OLMUŞTU?


Hatırlanacağı üzere Çorum Belediyesi yönetimi AHL Park AVM açıldıktan sonra Çarşamba Pazarı’nın kaldırılması işlemlerini hızlandırarak Pazar alanında tadilat başlattı. Konu yargıya taşındı. İlk etapta yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Belediye yönetimi mahkeme kararlarında öngörülen değişiklikleri yerine getirerek tekrar tadilata başladı. Geçtiğimiz hafta bölgede Pazar kurulmadı.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çarşamba Pazarı’nın merkezi bir noktaya modern bir şekilde dizayn edileceği sözünü verdi.


Son Güncelleme: 20.01.2017 08:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165