Çaybaşı’nda şenlik var

Oğuzlar ve Dodurga ilçeleri arasında bulunan Çaybaşı yaylasında yapılacak olan Çaybaşı Yayla Şenliği yarın gerçekleştirilecek.

09 Mayıs 2015 Cumartesi 10:09
 Çaybaşı’nda şenlik var


Oğuzlar ve Dodurga ilçeleri arasında bulunan Çaybaşı yaylasında yapılacak olan Çaybaşı Yayla Şenliği yarın gerçekleştirilecek.


Dodurga ilçesine bağlı Dikenli ve Kirenci köylüleri tarafından kurulan Dikenli ve Kirenci Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl birincisi yapılacak olan şenlik saat 10.00’da başlayacak. Şenlikte sanatçılar Kadir Eliftaş, Veli Keser, Nergiz Ay, Rasim Kopar ve Çiçek Erdem sahne alacak.


Yapacakları şenlik hakkında açıklamada bulunan Dernek Başkanı Lütfü Kabakdere, bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri şenliğin bundan sonra her yıl geleneksel olarak yapılacağını söyledi. 2 köy yan yana gelerek dernek kurduklarını ve günümüzde bu tür birlikteliklerin önemine vurgu yapan başkan Kabakdere; "Biz iki köy yan yana gelerek bu derneği oluşturduk. Gelişen teknoloji ile günümüzde akrabalık ve dostluk ilişkileri her geçen gün yara alıyor. Biz işte böyle bir zamanda insanların yeniden dayanışma ve kaynaşma içerisinde olmaları için bu derneği kurduk. Kısa sürede büyük yol aldık. İşte bu yapacağımız şenliklerde bu dostluklara vesile olacak. Yarın yapacağımız şenliğe tüm Çorumluları davet ediyorum" dedi.




Son Güncelleme: 09.05.2015 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.