ÇDF destek istedi

İzmir Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Şahin, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı...

04 Mart 2015 Çarşamba 18:31
 ÇDF destek istedi


İzmir Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Şahin, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı ziyaret ederek, İzmir'de yaşayan Çorumlular için destek istedi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, İzmir Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Arslan’a federasyon olarak yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgiler veren Şahin, İzmir’in birçok bölgesinde yaşayan Çorumlu vatandaşları ilgilendiren etkinlikler için Arslan’dan destek istedi. Çiğli ilçesinin, farklı illerden gelen kişilerin yaşadığını ifade eden Başkan Arslan, "Çiğli farklı kültürlerden gelen insanların yaşadığı kozmopolit bir yer. Geçmişimizle kurduğumuz bağlarımızı, köklerimizi, kültürel değerlerimizi korumak durumundayız. Çorumlu hemşehrilerimiz de bizim için çok kıymetli. Amaçlarımız ortak; hepimiz yaşadığımız kenti sevmek, onunla ayrılamaz bir bağ kurarak ona sahip çıkmak istiyoruz. Çiğlimiz her gün gelişerek büyüyor ve hiçbirimiz buna yabancı kalmamalıyız. Çorumlu olmak çatısı altında birleşerek Çiğlili olmayı benimsemeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız bu güzel kente katkı sunalım. Ben, Çiğli’de faaliyetlerine devam eden bütün derneklerimizi her zaman destekliyorum, onların sorunlarını ve taleplerini dinliyorum. Hepsinin başımızın üstünde yeri var. Her zaman onların yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi. 




İHA

Son Güncelleme: 04.03.2015 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.