ÇDF’den memleket ziyareti

Ankara Çorum Dernekler Federasyonu Çorum'u ziyaret ediyor

20 Şubat 2018 Salı 14:22
ÇDF’den memleket ziyareti

Ankara Çorum Dernekler Federasyonu Çorum ziyareti kapsamında Sungurlu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Mesire Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan Yardımcısı Bahri Sezen ve Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahiner ” Değerli hemşerilerimiz ve federasyon üyelerimizle sık sık bir araya gelerek Sungurlu’muz hakkında istişarelerde bulunmaya çalışıyoruz. Kurmuş olduğumuz bağları koparmadan daha da güçlendirerek birlikte hemşerilerimize güzel hizmetler sunmak yegâne gayemizdir. Katılımlarınızdan dolayı değerli Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ise Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken; konuşmasında ”Bizleri ev sahipliğinizle mutlu ettiniz kıymetli Başkanım. Sizin çabalarınız gayretleriniz gözle görünür bir şekilde ortadadır. Bizler de üzerimize düşenler için her zaman yanınızdayız.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.02.2018 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.