Çeltik arazilerine programlı sulama

Kargı’da çeltik arazilerinin programlı sulanması hakkında bilgi verildi.

28 Şubat 2015 Cumartesi 10:37
 Çeltik arazilerine programlı sulama


Kargı’da çeltik arazilerinin programlı sulanması hakkında bilgi verildi.

Kargı Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak Statkraft Genel Müdür Yardımcısı İnşaat Mühendisi Emre Erdoğan katıldı. Çeltik üreticileri, Erdoğan’a çeltik arazilerinin sulanması ile ilgili merak ettikleri soruları sordular.

Erdoğan, “Tüm çeltik arazileri programlı olarak sulanacaktır. Irmak yatağının yerinin değiştirilmesi, ırmak suyunun komple kesilerek çeltik üreticilerinin mağdur kalması gibi konular asılsızdır. Çeltik üreticilerimizin kesinlikle mağduriyeti söz konusu değildir.” diyerek sulama ile ilgili hazırlanan  projeleri üreticilere gösterdi.

Çeltik üreticileri ise verdiği bilgiler için Statkraft Genel Müdür Yardımcısı İnşaat Mühendisi Emre Erdoğan’a teşekkür ettiler.




Son Güncelleme: 28.02.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.