Cemal Boyacı Parkı'nda sona gelindi

Ortaköy İlçesi Cemal Boyacı parkına görkemli bir taş kemer yapıldı.

12 Haziran 2017 Pazartesi 11:35
Cemal Boyacı Parkı'nda sona gelindi

Ortaköy İlçesi Cemal Boyacı parkına görkemli bir taş kemer yapıldı.

Ortaköy Belediye Başkanlığı tarafından Yenileme çalışmaları devam eden Cemal Boyacı parkında artık sona gelindi.

Ortaköy Belediye Başkanlığınca Cemal Boyacı parkı girişine 3 Kudretli Türk Devleti olan Anadolu Selçuklu devleti, Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin Bayrak ve armalarının yanı sıra Ortaköy Belediye Başkanlığı logosu yerleştirilerek görkemli bir taş kemer yapıldı.

Belediye Başkanı Taner İsbir yaptığı açıklamada; "İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ‘in sözlerinde belirttiği gibi ‘zannetme ki ecdadın asırlarca uyudu, nereden bulacaktın o zaman eldeki yurDU’. Bizler ecdadımızın büyük fedakarlıkları ile buraları yurt edindik, Tarihe yön vermiş olan ve tarihin her bir sayfasına adını altın harflerle yazan ecdadımızın bayraklarını ilçemde dalgalandırmak benim için çok büyük bir gururdur” dedi.


Son Güncelleme: 12.06.2017 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.