Ceritoğlu, Kıbrıslı Gençleri Ağırladı

Kıbrıs Maraş Bölgesi Gençlik Derneği üyesi 40 kişilik bir grup genç TBMM’ni ziyaret etti.

21 Temmuz 2016 Perşembe 10:40
 Ceritoğlu, Kıbrıslı Gençleri Ağırladı


Kıbrıs Maraş Bölgesi Gençlik Derneği üyesi 40 kişilik bir grup genç TBMM’ni ziyaret etti.

20 Temmuz 1974'te Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kıbrıs'a yapmış olduğu barış harekâtının 42.yıl dönümü çerçevesinde Kıbrıs Maraş Bölgesi Gençlik Derneği üyesi gençler Türkiye’ye geldi.


Kıbrıslı gençler, TBMM’de AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile,  Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un TBMM'de misafiri oldu.


Gençleri TBMM’ de 2 gün misafir ettiklerini belirten Ceritoğlu, “Kıbrıslı gençlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Misafirlerimizi demokrasimizin kalbi olan TBMM’ni gezdirerek yakından görmelerini sağladık. Gençler ayrıca Ankara'da çeşitli tarihi ve otantik yerleri görme imkanı buldular” dedi.


Kıbrıslı gençler, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, Milletvekili Ceritoğlu'na teşekkür etti.


Kıbrıs Maraş Bölgesi Gençlik 
Derneği yöneticileri ise, “ Türk ordumuzun 42 yıl önce adaya gelişi hepimiz için bir umut oldu. Bu harekat ayrıca bizlerin ana vatanımızla bağlarımızın ne kadar güçlü ve kopmaz olduğunun da bir ritüeli olmuştur” diye konuştu.


Son Güncelleme: 21.07.2016 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165