ÇESOB’tan Bakan Ağbal’a teşekkür

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, mobilya ve beyaz eşyada 30 Nisan’da sona erecek vergi indiriminin Eylül ayı sonuna kadar uzatıldığını belirtti.

25 Nisan 2017 Salı 14:41
ÇESOB’tan Bakan Ağbal’a teşekkür

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, mobilya ve beyaz eşyada 30 Nisan’da sona erecek vergi indiriminin Eylül ayı sonuna kadar uzatıldığını belirtti.


ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, beyaz eşya ve mobilyada KDV’nin uzatılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Kılıç, ‘’Sayın Maliye Bakanımız Naci Ağbal’ın Çorum ziyareti kapsamında ÇESOB’ta düzenlediğimiz toplantıda ilk olarak üzerinde durduğumuz konu KDV indirimlerinin devam etmesi yönündeydi. Sayın Bakanımız bu konuda ki söylemleri dikkate aldığını ve bu isteklerimizi Başbakanımıza ileteceğini belirtmişlerdi.

Sayın Bakanımız Çorum’da bizlere bu uygulamanın devam etmesi yönünde tüm gayretlerin sarf edileceğini ifade etmişti. Bugün baktığımızda 30 Nisan’da sona erecek bu uygulama Eylül sonuna kadar uzatılarak devam edecek. Bu uygulamanın kalıcı olmasını canı gönülden istiyoruz. Kalıcı bir uygulama olacağına da yürekten inanıyoruz. KDV indiriminde esnaf ve sanatkâr kardeşlerimiz rahatlamaktadır. Sayın Maliye Bakanımız Naci Ağbal’a, esnaf ve sanatkarın yanında olduğu için teşekkür ediyoruz.


ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç KDV indirimlerinin hem esnafı hem de vatandaşı rahatlattığını belirterek diğer sektörlerde de bu uygulamanın yapılmasını beklediklerini söyledi. Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal esnafın dertlerini sıkıntılarını yakından bilen bir isim. Sayın Bakanımızdan et ve imalat sektörlerinde de bir KDV indirimi bekliyoruz dedi.

Beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimleri 30 Nisan’da sona erecekti. Başbakan Yıldırım’ın açıkladığı kararla indirimler 5 ay daha uzatılmış oldu.


Son Güncelleme: 25.04.2017 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.