ÇESOB’tan Sungurlu ziyareti

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, yönetim kurulu...

19 Eylül 2014 Cuma 09:26
 ÇESOB’tan Sungurlu ziyareti


Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Kılıç'a, Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Alaaddin Kayaer, Sungurlu Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Sungurlu Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı, Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı, Sungurlu Şoförler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karatekin'de eşlik etti.

Ziyarette Kılıç, "Başkan Şahiner'in uzun yıllar Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak yapmış olduğu başarılı çalışmaları takdir ettik. Şimdi ise Sungurlu esnafının ruhunu iyi bilen bir Belediye Başkanı’nın olması ilçe için büyük bir kazançtır. Şahiner'in Başkanlığı döneminde güzel projelere imza atacağına inanarak kendisini bir kez daha Belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutluyorum" dedi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafı sorunlarınadeğindi. 

Başkan Şahiner “Dünyadaki küreselleşme nedeniyle alışveriş yapma kültürümüzde buna paralel olarak değişiyor. Bu yüzden de AVM’ler küçük esnafı etki altına alıyor. İlçemizdeki Küçük esnafın korunması adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi Belediye Başkanlığım döneminde de il ve ilçe oda başkanlarımızla birlikte bölgemizin kalkınması ve güçlenmesi için tek vücut olacağız" ifadelerini kullandı.





İHA

Son Güncelleme: 19.09.2014 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.