Çevre Yolu’ndan geçenler dikkat!

Trafik akışında ciddi tıkanmalar yaşanıyor.

15 Ağustos 2017 Salı 10:35
Çevre Yolu’ndan geçenler dikkat!

Çevre Karayolları ekipleri ekipler Çevre Yolu’nda yol çizgilerini yenilerken, trafik akışında ciddi tıkanmalar yaşanıyor.



Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı öncesinde şehirler arası karayolu güzergâhlarında tedbirler alınıyor.

Çorum Çevre Yolu üzerinde yol çizgileri ve diğer uyarıcı trafik işaretleri belirginleştirilmek için boyama yapılıyor.

Karayolları ekiplerinin yaptığı çalışmalar trafiği fena halde aksatıyor. Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri çalışma yapılan noktalarda görev alıyor. Ancak  Karayolları ekiplerinin boyama çalışması hem şehir içi hem de şehirler arası geçiş güzergahı olan Çorum Çevre Yolu’nda trafiği durma noktasına getirdiğinde sürücülerin eleştirilerine de neden oluyor.



SÜRÜCÜLERE GÖRE ZAMANLAMA HATASI VAR

Konuya ilişkin görüşlerini dile getiren sürücüler, Karayolları ekiplerinin sabah daha erken saatlerde trafiğin yoğunlaşmadığı zaman aralığında çalışma yapmasının daha isabetli olacağı görüşünüsavunuyor. Sürücülere göre karayollarının zamanlama hatası nedeniyle bilhassa Çevre Yolu kavşaklarında trafik yavaşlıyor. Bu durum kaza riskini de artırıyor.



Son Güncelleme: 15.08.2017 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.