Ceylan, Bayat'ta yatırımları inceledi

AK Parti Çorum Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Bayat İlçesi'ni ziyaret ederek hem partililerle buluştu, hem de ilçede yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.

06 Mart 2017 Pazartesi 15:39
Ceylan, Bayat'ta yatırımları inceledi

AK Parti Çorum Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Bayat İlçesi'ni ziyaret ederek hem partililerle buluştu, hem de ilçede yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.


Bayat İlçesi'ne çıkarma yapan Ceylan, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen itfaiye aracının devir-teslim törenine katıldı.


Bayat Yatılı Atıf Hoca Kız Kuran Kursu inşaatında incelemeler yapan Milletvekili Ceylan, müteahhit Ahmet Tuna'dan inşaat çalışmaları ve mevcut durum hakkında bilgiler aldı.



Ceylan ayrıca İskilip-Bayat-Çankırı yolu yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ceylan,
bu sene sonunda İskilip-Bayat arasının asfaltlanmış olacağını bildirdi.

Ceylan, Bayat'ın yatırımlardan payını alması, geleceğe hazırlanması, büyümesi, gelişmesi, ekonomik imkanların ve istihdam durumunun artırılması için çaba gösterdiklerinin altını çizerek, ilçenin sorunlarının çözülmesi, halkın beklentilerinin karşılanması noktasında gereken tüm çalışmaların yapılacağını anlattı.


İnceleme gezisi sırasında Ceylan'a; Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Ak Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun,  İl Genel Meclisi Üyeleri Erdoğan Köroğlu, Ahmet Tuna, Mustafa Çelik, eski Çorum Milletvekili Adayı Bekir Horuz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı ile bazı görevliler de eşlik etti.




BAYAT'A İTFAİYE ARACI


Türkiye Belediyeler Birliği, Çorum'un Bayat Belediyesi’ne 500 bin TL değerinde 2017 Model İtfaiye Aracı hibe etti.

AK Parti Çorum Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri ile Bayat'a Türkiye Belediyeler Birliği tarafından itfaiye aracı hibe edildi.

Bayat Belediyesi önünde düzenlenen törenle itfaiye aracı faaliyete geçirildi. 
Tören; AK Parti Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın katılımı ile yapıldı. Törene Ceylan’ın yanı sıra; Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Ak Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun,  İl Genel Meclisi Üyeleri Erdoğan Köroğlu, Ahmet Tuna, Mustafa Çelik, eski Çorum Milletvekili Adayı Bekir Horuz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı ile çok sayıda yönetici ve vatandaş katıldı.

Törende yapılan konuşmalar ve duanın ardından yeni itfaiye aracının anahtarı Milletvekili Ceylan tarafından Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü'ye teslim edildi. 
Tören sonunda beraberinde Belediye Başkanı Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Balcıoğlu ile birlikte itfaiye aracına binen Ceylan, aracı inceledi. Daha sonra araç hizmete açıldı. 

Milletvekili Ceylan, itfaiye aracının Bayat'a hayırlı-uğurlu olmasını, kazasız, belasız günlerde kullanılmasını diledi. 
Belediye Başkanı Ünlü ise ilçeye olan desteklerinden dolayı Çorum Milletvekillerine teşekkür etti.



CEYLAN'DAN BAYAT BELEDİYESİNE ZİYARET


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Bayat Belediye Başkanlığını ziyaret etti. 
Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile bir süre sohbet eden Milletvekili Ceylan, ilçenin sorunları, talepler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Başkan Ünlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Ceylan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyarete ayrıca; Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Ak Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun,  İl Genel Meclisi Üyeleri Erdoğan Köroğlu, Ahmet Tuna, Mustafa Çelik, eski Çorum Milletvekili Adayı Bekir Horuz ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.




"REFERANDUM, TÜRKİYE İÇİN TARİHİ ÖNEME SAHİP"


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 16 Nisan'da yapılacak referandumun Türkiye'nin geleceği açısından büyük bir önem taşıdığını belirterek, ülkemizin hedeflerine ancak istikrarlı, güvenli, huzurlu bir ortam sağlanarak ulaşabileceğini söyledi.


AK Parti Bayat Teşkilatında 16 Nisan'da yapılacak referandum için hazırlıklar büyük bir hızla devam ediyor. 
AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Bayat'ta partililerle buluşarak referandum sürecini değerlendirdi. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen itfaiye aracının devir-teslim törenine katılmak üzere Bayat'ı ziyaret eden Ceylan, törenin ardından teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıya; Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Ak Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun,  İl Genel Meclisi Üyeleri Erdoğan Köroğlu, Ahmet Tuna, Mustafa Çelik, eski Çorum Milletvekili Adayı Bekir Horuz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları ile partililer katıldı.
Referandum hazırlıklarının gözden geçirildiği toplantıda yapılan çalışmalar değerlendirildi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, 16 Nisan’da yapılacak olan ve cumhurbaşkanlı hükümet sistemi ile yeni anayasa değişikliği paketini içeren referandumun ülkemiz açısından büyük bir öneme sahip olduğunu anlatarak, Türkiye'nin 2023 hedeflerine, ardından da 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmesinin en temel yolunun ayağındaki prangaları kaldırmak, istikrar, refah, huzur ve güven ortamını sağlamak olduğunu söyledi.


Ceylan, referandumunun ardından artık Türkiye gündeminde “terör” başlığının yer almayacağını dile getirerek, terör örgütlerinin kökünü kazımak için büyük bir temizlik harekatı başlatacaklarını vurguladı.


“16 Nisan’dan sonra Türkiye’yi kimse tutamayacak. Dünyanın ilk on ekonomisi hedefimize ulaşacağız. Bunun içinde istikrar ve güvenin olması gerekiyor. Yıllardır bu büyük yatırımların yapılmasını sağlayan istikrardır. Biz memleketimizde huzur olmasını istiyoruz. Huzur ve refah olduğu sürece yatırımların hepsi gerçekleştirilir” diyen Ceylan, yeni anayasa ile birlikte rejim değişikliği yapılmadığını, Türkiye’nin rejiminin 1923’te Cumhuriyet olarak ilan edildiğini yineledi.
Ceylan, “15 Temmuz’un ardından artık bu ülkede terörün tamamen bitirilmesi gerektiğini anladık. Tüm terör örgütlerinin artık ülkeden çıkarılması gerekiyor. Bunun içinde 16 Nisan’daki referandumla gündemimizden çıkaracağız. Yeni bir anayasa değişikliğiyle Türkiye güzel ufuklara koşacaktır.

Biz rejim değişikliği yapmıyoruz. Rejim değişikliği 1923’te yapılmıştır. Kim rejim değişikliği yapmaya kalkacaksa da karşısında bizi bulur. Ayrıca anayasanın ilk dört maddesi değiştirilemez. Teklif dahi edilemez. Kim değiştirmeyi teklif ederse de karşısında AK Parti’yi bulur” diye konuştu. 
Tüm partilileri seferberliğe davet eden Ceylan, Bayat'tan en az yüzde 80 oranında "Evet" beklediklerini iletti, bunun için de ilçe teşkilatından söz aldı.

 

Son Güncelleme: 06.03.2017 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.