Ceylan, Çorum Vakfı'nı Ağırladı

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'a kutlama ziyaretleri devam ediyor.

12 Şubat 2016 Cuma 10:27
 Ceylan, Çorum Vakfı'nı Ağırladı


AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'a kutlama ziyaretleri devam ediyor.


Ceylan, parti teşkilatlarından, kamu kurum ve kuruluşlarından, sivil toplum kuruluşlarından, toplumun tüm kesimlerinden konuklarını ağırlamayı sürdürürken, ziyaretler sırasında hem sorunlar ve talepler ele alınıyor, hem de durum değerlendirmesi yapılıyor.


Ceylan'ın yeni konukları ise Çorum Hitit Vakfı yöneticileri idi.


Çorum Hitit Vakfı Ankara Şube Başkanı Alper Bilan, Çorumlu İşadamı Haydar Ali Öztaş ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.


Çorum Hitit Vakfı heyeti, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'a milletvekilliğinde ve komisyon üyeliğinde başarılar dileyerek, "hayırlı olsun" temennisini iletti.


Ziyaret sırasında vakfın faaliyetleri, Ankara'da bulunan Çorumlulara yönelik çalışmalar, Çorumlular arası lobi oluşturma çabaları da ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.


İşadamı Haydar Ali Öztaş ise çalışmaları ve desteklerinden dolayı Ceylan'a bir plaket verdi.


Milletvekili Ceylan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakıf temsilcilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 12.02.2016 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.