Ceylan, İskilip’i ziyaret etti

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İskilip’i ziyaret etti.

10 Nisan 2017 Pazartesi 08:45
Ceylan, İskilip’i ziyaret etti

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İskilip’i ziyaret etti.



16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum oylaması öncesi ilçe ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Ceylan, beraberinde Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Çorum eski Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, İl Başkanı Mehmet Karadağ ile birlikte geçtiğimiz Cumartesi günü İskilip’te vatandaşla bir araya geldi. 



Erenler Un Fabrikası’nı ziyaret ederek tura başlayan Milletvekili Ceylan, fabrika sahibi Himmet Sözer ve çalışanları ile sohbet ederken sırasıyla, Şehit Kemal Arıkan spor salonunda, İskilip Meslek Yüksek okulu öğrencilerinin 20 günde hazırladığı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Bayrağı siluetini, İskilip Meslek Yüksek okulunun inşaatı, İskilip Halk Eğitim Merkezi, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesini inşaatını ziyaret ettikten sonra İskilipli Alimler müzesinin açılışını gerçekleştirdi. 



TURİZME KATKI SAĞLAYACAK

İskilip Belediyesi turizme önemli katkı sağlayacak olan İskilip’in zengin tarihine tanıklık eden, geçmişten günümüze ilçede yaşayan Alimlerin sergilendiği müzenin açılışını AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel, İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş ve diğer davetliler yaptı. 
Açılışın ardından müzeyi gezen davetliler böyle bir hizmeti İskilip’e kazandıran belediyeye teşekkür ettiler. 



İSKİLİP’E KAMYON HEDİYESİ

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve beraberindekiler İskilip’e eli boş gelmedi. İskilip Belediyesi’ne hediye edilmek üzere iki adet kamyonla İskilip’e geldiklerini ifade eden Ceylan, İskiliplilere müjde üstüne müjde verdi. 
İskilip MYO binasının bitmek üzere olduğunu söyleyen Ceylan, şöyle konuştu: 
“İskilip Kız İmam Hatip Lisesi’nin ihalesi de Pazartesi yapılacak. Endüstri Meslek Lisesi’nin de ihalesi bitti, inşaat yapılacak. MYO’ya KYK yurdu için söz veriyoruz. Kaymakam ve Belediye Başkanının yer göstermesiyle bir yurt yaparız. MYO’nun 450 öğrencisi var. Hedefimiz bin öğrenci. Hastanemizi ziyaret ettik. Hastanemizin inşallah Mayıs ayı sonunda inşaatı bitecek. Ağustos sonunda hasta kabulüne başlanacak. İskilip Şehit Mikail Kaya Stadyumunun sentetik yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. İskilip’e gelirken elimiz boş gelmeyelim dedik. Altyapı bitti İskilip’te artık üst yapıya önem verilecek. O sebeple bu kamyonları İskilip’e hediye ediyoruz.”





Son Güncelleme: 10.04.2017 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165