Ceylan, Osmancık heyetini ağırladı

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Osmancık'tan gelen konuklarını makamında ağırladı.

22 Şubat 2017 Çarşamba 18:01
Ceylan, Osmancık heyetini ağırladı

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Osmancık'tan gelen konuklarını makamında ağırladı.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ayrıca AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de Ceylan'ı ziyaret ederek bir görüşme yaptılar.



Ayrı ayrı gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Osmancık'ta yapılan çalışmalar, ileriye yönelik gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar, hedefler ve projeler ele alındı. İlçenin sorun ve taleplerinin de değerlendirildiği ziyarette bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, her zaman ve her koşulda Osmancık'ın ve Osmancıklıların yanında olduğunu vurgulayarak, "ilçelerimizi büyütmek, yarınlara hazırlamak, yaşanan sorunları çözmek bizim temel görevimiz. Elbirliği içinde, omuz omuza belirlediğimiz hedeflere ulaşacağız" dedi.

16 Nisan'da yapılacak referandum süreci hakkında da bir değerlendirme yapan Ceylan, parlamenter sistemin artık tıkandığını, yeni bir anayasa ve başkanlık sistemi ile Türkiye'nin belirlediği hedeflere koşar adım ilerlemesi gerektiğini anlatarak, referandumda "Evet" zaferinin yaşanması için partilileri seferberliğe davet etti. 16 Nisan'a kadar yoğun bir hazırlık çalışması yürüteceklerinin altını çizen Ceylan, referandum ile getirilmek istenen değişikliklerin halka çok iyi anlatılmasını istedi.

Milletvekili Ceylan, ziyaretlerinden dolayı Hamza Karataş, Cafer Karlı ve beraberindekilere teşekkür etti.

Osmancık heyeti ise yakın ilgisi ve desteği nedeniyle de Osmancıklılar adına Ceylan'a teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme: 22.02.2017 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.