Ceylan'dan Dev Müjde

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bulunduğu alana sağlık kompleksi yapılacağının müjdesini vererek, projenin onaylandığını, yatırımla ilgili ödeneğin de hazır olduğunu söyledi.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 11:57
Ceylan'dan Dev Müjde

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bulunduğu alana sağlık kompleksi yapılacağının müjdesini vererek, projenin onaylandığını, yatırımla ilgili ödeneğin de hazır olduğunu söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Ceylan, 1. Basamak Sağlık Kompleksi ve Komuta Kontrol Merkezi Projesi'nin onaylandığını bildirdi.

SAĞLIK KOMPLEKSİNİN PROJESİ ONAYLANDI

Ceylan'ın verdiği bilgiye göre; daha önceki yıllarda Kadın Doğum ve Çocukevi Hastanesi olarak kullanılan, şu anda ise Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'nın kullandığı, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin girişinde bulunan binanın yerine dev bir Sağlık Kompleksi yapılacak.

Ceylan, 1. Basamak Sağlık Kompleksi ve Komuta Kontrol Merkezi Projesi'nin bitirilerek onaylandığını açıkladı.

Milletvekili Ceylan, hastane bahçesinde bulunan binanın yerine; Sağlık Müdürlüğü hizmet binası, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hizmet binası, Halk Sağlığı Müdürlüğü hizmet binası, Toplum Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuarı, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), İl Ambulans Servisi ve 112 Komuta Kontrol Merkezi binalarının yapılacağını bildirdi.

PROJENİN ÖDENEĞİ HAZIR, İHALE HAZİRAN'DA...

Yatırımla ilgili olarak İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin onaylandığını, ihalenin Haziran ayı içerisinde yapılacağını müjdeleyen Ceylan, böylelikle sağlık alanında hizmet veren birçok birimin tek bir merkezde toplanacağını, hizmette verimlilik ve kalitenin artacağını söyledi.

Ceylan, projeyle ilgili ödeneğin de hazır olduğunu vurguladı.

Sağlık Kampüsünün Çorum'a ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Ceylan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na, eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'a, tüm milletvekillerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yatırımın takipçisi olduklarını dile getiren Ceylan, Çorumlulara yeni müjdeler vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 25.05.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2016-05-25 14:27:55

şu memlekette taş üstüne taş koyandan allah razı olsun. fakat maalesef son 15 yıldır ülkenin batısından doğusuna bütün illerden daha az yatırım alan tek il çorumdur. mesela; çoruma bir havaalanını sadece hükümetler değil, çorum milletvekilleri de çok görüyorlar. çorum sanayisinin gelişmesi için limanlara bağlantılı yük trenin e ihtiyaç var. kimsenin umrunda değil. bu şehri siz sadece tarımla mı geliştireceksiniz. insanlar aylık 500 tl ye günde 12 saat çalışıyor. bu insanlara yazık değil mi? yada insan yerine mi konmuyor. sanayinin gelişmesi için havaalanı ve yük terni olmazsa olmazdır. bu dünyanın her yerinde böyledir.