Ceylan'dan Hastalara Geçmiş Olsun Dileği

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

24 Mayıs 2016 Salı 12:05
 Ceylan'dan Hastalara Geçmiş Olsun Dileği


AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.


Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Arslan ve bazı partililerle birlikte hastaneyi ziyaret eden Ceylan, bazı incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir'i makamında ziyaret eden Milletvekili Ceylan, hastanenin durumu, yapılan çalışmalar, ileriye yönelik plan ve projeler, sorunlar ve talepler hakkında bilgi aldı.


Ceylan, daha sonra hastaları ziyaret ederek hem moral verdi, hem de geçmiş olsun dileklerini iletti.


Hastalarla tek tek ilgilenen Ceylan, milletvekili olarak herkesin iyi gününde de, kötü gününde de yanlarında olduğunu söyledi.


Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Ceylan’a teşekkür ettiler.


NECATİ SARAK'IN BABASI VE YAŞAR ANAÇ'IN KAYINVALİDESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


Ceylan, hasta ziyaretleri kapsamında Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Taner Sarak'ın rahatsızlığından dolayı genel cerrahi bölümünde yatmakta olan babası Necati Sarak'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Ceylan ayrıca, nöroloji servisinde yatmakta olan Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç'ın  kayınvalidesi Efruz Arslan ile de bir süre görüşerek "geçmiş olsun" dedi.

 

Son Güncelleme: 24.05.2016 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165