Ceylan’dan mesire alanına destek sözü

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy İlçesine ziyarette bulunarak Ortaköy Belediyesinin yapmış olduğu projeler hakkında bilgi aldı.

18 Mayıs 2017 Perşembe 11:17
 Ceylan’dan mesire alanına destek sözü


AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy İlçesine ziyarette bulunarak Ortaköy Belediyesinin yapmış olduğu projeler hakkında bilgi aldı.


Ortaköy’deki Belediye hizmetlerini yerinde görmek için ilçeye giden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Ötegeçe mevkiinde yapılan mesire alanını da yerinde gördü. 22 Kamelya, Kadın-Erkek ve Engelli Tuvaletleri, Bekçi kulübesi ve 200 m2 alana sahip içerisinde Dinlenme odaları, Toplantı Salonu, Duş Yeri ve tuvaletleri bulunan alanları ayrı ayrı gezerek Belediye Başkanı Taner İsbir’den bilgi aldı.


Başkan İsbir, “16 hektarlık alana Orman ve Su İşleri Bakanlığımızca mesire alanı yapıldı. Biz de Belediye olarak 2km’lik mesafede bulunan su kaynağını genişleterek suyumuzu mesire alanına ulaştırdık, içme suyu deposu yaptık. Meydan çeşmesi ve Küçük bir oyun sahası çimlendirerek hizmete sunduk.3 km’lik yol genişletme ve ıslah çalışmaları yaptık. Ancak yolun kumlanması için imkanımız kalmadı, Mesire alanına ulaşımı sağlayan bu yolun kumlanması gerekmektedir” dedi.


Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da yaptığı açıklamada; “Çok güzel bir mesire alanı olmuş, Çorum’dan ve çevre İl ve İlçelerden buraya doğayı görmek ve piknik yapmak için gelmek isteyenler olur. Belediyemiz kısıtlı imkânları ile çok güzel hizmetler veriyor. Başkanımız Taner İsbir’i bu konuda takdir ediyoruz. Ortaköy İlçesi 2014 Martından önceki geri kalmışlık kabuğunu kırdı. Hızla gelişmeye devam ediyor ve bizlerde İlçeye her konuda desteği veriyoruz.3 km’lik bu yolun kumlanması ve çocuk oyun grubunun verilmesi için elimizden gelen yaparak desteklerimize devam edeceğiz” dedi. 


Son Güncelleme: 18.05.2017 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.