Ceylan’ın girişimi meyve verdi

Çorum’da hayvancılık ve besicilik sektörünün gelişip büyümesi için önemli bir adım atıldı.

18 Temmuz 2017 Salı 15:56
Ceylan’ın girişimi meyve verdi

Çorum’da hayvancılık ve besicilik sektörünün gelişip büyümesi için önemli bir adım atıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın sadece 31 ilde uyguladığı  damızlık  koç-teke yetiştiriciliği projesine Çorum da dahil edildi.


Ayrıca bakanlığın hem damızlık düve hem de damızlık koç yetiştiriciliği olmak üzere her iki projeyi uyguladığı 10 il arasına girmeyi başardık.

Konuya ilişkin görüşlerini aktaran AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yaptığı açıklamada, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Projesi kapsamında hayvancılık yatırımlarının desteklenmesine dair bakanlar kurulu kararıyla damızlık koç teke yetiştiriciliği yatırımlarının desteklenmesi kapsamında 31 il destekleme kapsamına alınmıştı. 2017 yılı içinde ilimizin de destek kapsamına alınması talep edilmiş, bu konuda gerekli girişimler yapılarak gerekli hassasiyetle takip edilmişti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu talep değerlendirmeye alınmış, uygun görülerek Çorum ili de bu yatırım programına dahil edilmiştir. İlimiz üreticileri de bu kapsamda desteklenecektir. 10 Ağustos 2017 tarihine kadar müracaat etmek isteyen üretici ve çiftçilerin il müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. Çorum’a, üreticilerine ve yetiştiricilerine hayırlı ve bereketli olsun.” ifadelerine yer verdi.


Son Güncelleme: 18.07.2017 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-07-18 19:45:09

sayın ceylan istediği kadar reklam yaptırsın geçtiğimiz gün bir çerkez düğününde mesajı okundu ve kimse alkışlamadı.işte böyle vekiller ucuz reklamlarla prim yapma peşinde madem bu kadar gücü çorum vekillerinin neden bir havaalanı yaptıramadılar neden tren getirtemediler. bıraksınlar ucuz haberleri. çerkezler ceylanı sildi.

Avatar
Emre Tonbul 2017-07-19 00:14:28

Vatansever rumuzlu şarlatan
A.Sami Ceylanın reklama ihtiyacı yok hele prime ihtiyacı hiç yok. Sen bence tedavi ol ayrımcılık yapma.Hele hele böyle ucuz algı operasyonları hiç yapma zira çok komik oluyorsun...
Vesselam

Avatar
İsyankar 2017-07-19 00:20:33

Vatansever haberi okuyamıyormusun adam çorumun alınmadığı projelere dahil ettirmiş.Daha ne yapsın

Avatar
Hasan 2017-07-19 03:50:54

Çorum'a havaalanı lazım, keçi koyundan önce

Avatar
yağcılarda inecek var 2017-07-19 08:29:22

beyler a.sami ceylan değil miydi? memlekete havaalanı gelmesi için çalışanlara yönelik "il özel idare yapabiliyorsa yapsın" diyen siz neyin peşindesiniz. demek ki sami ceylan'ın gücü yok. bu yüzden göz boyama projeleri ile ilgileniyor.

Avatar
vatansever 2017-07-19 08:56:52

emre tonbul isimli arkadaş, istersen eski gazete yazılarını bir okuda beynine faaydası olur. mesela havaalanı isteyen valiyle sami ceylan'ın sorunu neydi gibi. şimdi bana bir zamanlar kimin kimlerle neler yaptıklarını anlattırma istersen. evet, sami ceylan'ın bir çerkez düğününde mesajı okundu kimse alkışlamadı bu senin niye zoruna gitti. varsa hatası sami ceylan düşünsün.ayrımcılık derken milattan! önceyi mi anlatayım anlamadın değil mi? dediğim gibi zorlama istersen!!!!!

Avatar
oku 2017-07-19 09:14:03

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, son günlerde gündemde olan Çorum Havaalanı ile ilgili yaptığı açıklamada, kendi önceliğinin Merzifon Havaalanı yolu olduğunu belirterek, "Yol yapılınca havaalanı Çorum'a 43 kilometre, Amasya'ya 60 kilometre olacak. Özel İdare bütçesiyle Çorum'a havaalanı yapabiliyorlarsa buyursun yapsınlar, biz de isteriz ama ortada bir de realite

(Hakimiyet Gazetesinin Haberi)

Avatar
helal sana külcü 2017-07-19 09:27:53

sami ceylan, külcü'nün ancak peşinden gider. helal sana külcü. sami ceylan'ın 18 temmuz internet sayfasında tek haberi yok madem bu haber bu kadar önemli ise hakimiyetin 18. temmuz salı günkü sayfasındaa neden yok.

banner165