ÇFK ve Rektör özçekim yaptı

Çorum Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Tayyar Atakan Akman ve kulüp yönetimi...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 16:01
 ÇFK ve Rektör özçekim yaptı


Çorum Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Tayyar Atakan Akman ve kulüp yönetimi Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Çorum Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Tayyar Atakan Akman, ziyarette yaptığı konuşmada, Rektör Prof.Dr. Reha Metin Alkan'ın tekrar rektör olarak seçilmesinin Çorum için bir kazanım olduğunu söyledi.


Fotoğraf kulübü hakkında bilgiler veren Akman, "Çorum Fotoğraf Kulübü olarak çalışmalarımıza başladık. İlk olarak fotoğraf severlere temel fotoğrafçılık kursunu Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa başlattık. Amacımız fotoğraf severleri bir araya getirmek, onlara farklı mekanlarla buluşturmak ve başta ilimiz olmak üzere ülkemizin güzelliklerini fotoğraflayarak arşivlemektir. Çorum Fotoğrafçılık Kulübü olarak fotoğrafçılık üzerine düzenlemeyi düşündüğümüz konferans, söyleşi ve gezi gibi etkinliklere üniversitemizin katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Şimdiden yapacağınız desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “Tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarını büyük bir gayretle yürüten Üniversitemiz her geçen gün nitel ve nicel olarak gelişimini sürdürüyor. Fotoğraf sanatı şehrin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor. Bu misyonu üslendiğiniz için sizlere ve tüm fotoğraf kulübü üyelerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarda başarılar diliyorum.”dedi.


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile Çorum Fotoğraf Kulübü yönetimi hatıra olarak öz çekim yaptı.



Son Güncelleme: 01.07.2015 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165