CHP muhtarlarla tanıştı

CHP’li yöneticiler 30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen bazı mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

23 Mayıs 2014 Cuma 17:04
 CHP muhtarlarla tanıştı


CHP’li yöneticiler 30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen bazı mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Cengiz Atlas, teşkilat yöneticileri, Belediye Meclisi üyeleri Necdet Biçer, Semrin Kaleli ve Mehmet Tahtasız ile birlikte yeni seçilen Yeni Yol Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Kale Mahallesi ve Gülabibey Mahallesi muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, 30 Mart’ta demokratik bir yarışın yaşandığını belirterek, “Mahallenize hizmet edebilme adına muhtar olarak seçildiniz. Bu bağlamda sizi kutluyoruz. Göreviniz zor, zor olduğu kadar da önemli. İnsanların sorunlarını çözme adına bu göreve geldiniz. Dün de öyleydik bugün de yarın da öyle olacağız. Sorunlarınızın çözümü noktasında bir telefon kadar yakınınızda olacağız” dedi.

Atlas, CHP İl Başkanlığı olarak merkezdeki tüm mahalle muhtarlarını ziyaret edeceklerini bildirdi.

Yeni Yol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray CHP İl Başkanı Cengiz Atlas’a teşekkür ederek, belediye meclisi üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ise, Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi üyeleri ile işbirliği içerisinde mahalleye hizmet getirme adına çaba göstereceğini dile getirdi. Kızıltepe, “Oturmak için değil, çalışmak için geldim” diyerek, Çorum’un en büyük mahallelerinden birisi olan Bahçelievler Mahallesi’nin sorunlarının çözümü adına çaba göstereceğini kaydetti.

Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin de Belediye Meclisi üyelerinin kendileri ile irtibat halinde olmaları gerektiğini belirterek, “Kale Mahallesi ile ilgili bir düzenleme yapılıyorsa benimle irtibat halinde olursanız en iyi bilgiyi almış olursunuz. Hepimizin amacı halka hizmet.” dedi.

Ziyaretlerin en son durağı Gülabibey  Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun oldu. Durgun, siyasi partilerden sadece CHP’nin hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğuna dikkat çekerek, Cengiz Atlas ve Belediye Meclis üyelerine nazik davranışlarından ötürü teşekkür etti.






Son Güncelleme: 23.05.2014 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.