CHP’den Kamu Sen’e işbirliği teklifi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ve Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer...

27 Ağustos 2015 Perşembe 14:57
 CHP’den Kamu Sen’e işbirliği teklifi


Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ve Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suledere ile birlikte Kamu-Sen İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.


CHP’li vekilleri Kamu-Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Fatih Gök karşıladı.


“ADALET TERAZİSİ ŞAŞTI’


Kamu-Sen olarak adalet çizgisinden hiç sapmadıklarını belirten Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın,”Türkiye Kamu-Sen olarak bizler hak yolundan, adalet çizgisinden, milletin çizgisinden sapanlara, her zaman, her türlü kayıplar yaşamasına rağmen dimdik durarak ve bu mücadeleyi direnç merkezi olarak vermiş bir sivil toplum örgütüdür. 13 yıldır bir AKP iktidarı ile karşı karşıyayız. Sürekli ötekileştirilen, ayrıştırılan bir kesim haline geldik. Sığınacağımız tek yer yargı. Yargıda muvaffak oluyorsunuz. Yargının kararları yerine getirilmiyor, etkisizleştiriliyor.  Kamu çalışanlarının sadece hukuk mücadelesi ile ilgili sorunları yok. Ekonomik ve sosyal alanda da ciddi problemleri var. Bu talepleri dile getirecek olan siyasi partilerdir. Adalet terazisi şaşmış durumda. Dolayısıyla sizden isteyeceğimiz en büyük destek bütün unsurlarınızla ilgili bakanlık mensuplarına somut bir şekilde duran yargı kararlarının uygulanması ve kamu çalışanlarının taleplerinin ilgili yere bildirilmesi. Bu noktada desteğinize ihtiyacımız var. Kamu-Sen olarak nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.


‘BU ÜLKE HEPİMİZİN’


Ziyarette konuşan CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ise,”Bu ülke hepimizin. Türkiye coğrafi olarak kimsenin imkân sahibi olamayacağı imkanlara sahip. Bu ülkede yaşayan insanlarında birlik, huzur içerisinde ülkenin kalkınmasına, gelişmesine yönelik bir kalkınma modeli ile hareket etmesi gerektiğine inanıyoruz. Geçen seçimde eğitim konusu bizim önceliklerimizden birisiydi, bu seçimde de buna yer vereceğiz. Eğitim durmadan değiştirildi.  Bir ülkenin en büyük kalkınmasını, gelişmesini sağlayacak en önemli temel şey eğitimdir. Ortak payda budur. Önümüzde bir seçim var, temennimiz huzur içerisinde bir seçim geçirmek.” Diye konuştu.


AK PARTİ’YE HODRİ MEYDAN


13 yıllık AKP iktidarının millet için bir eziyet olduğunu savunan CHP ve Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de, “Süreç hepimiz için, 13 yıldan beri eziyet. 7 Haziran’dan sonrada 400 vekili vermediğimiz için, aba altından sopa gösterdiler. 7 Haziran’dan sonrada abayı da kaldırdılar, sopa direk olarak bütün muhalif güçlerin üstünde. Kamu çalışanlarının, emekçilerin,  ülkenin bir şekilde var olmasını, yol almasını isteyen, ülkesini seven yurtseverlerin üstünde.  Net olarak bu baskı hissediliyor. Bu süreç içinde bizde boş durmayacağız. Madem yenilen pehlivan güreşe doymaz, hep birlikte hodri meydan diyeceğiz. Bu baskıyı daha aza indirmek için, baskının uygulandığı düzeyi genişleterek süreci devam ettirmek zorundayız hep beraber. Bundan sonraki söylemlerimizde kesinlikle AKP karşıtı olarak bir söylem birliği geliştirmek zorundayız. Gerçekten ülkenin bu içinde bulunduğu kaos ortamından, sivil darbeden kurtulmak istiyorsak, daha net ve somut adımlar atmak zorundayız.” Şeklinde konuştu.


Son Güncelleme: 27.08.2015 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2015-08-27 19:52:50

siz askeri darbeleri sevdiğiniz için,seçimle gelen halkın iktidarı zorunuza gidiyor,13 yıl tabi sizin zorunuza gidecek vatandaş memnun çünkü,memnun olmasa niye ak parti ye oy versi̇n,kamu-sen chp'ye destek veri̇rse helal olsun deri̇z ne di̇yeli̇m kolay gelsi̇n %60 lik blokta ki̇mler var herkes bi̇li̇yor