Cıdık, il başkanları toplantısına katıldı

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Ankara'da Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısına katıldı.

19 Mayıs 2017 Cuma 14:29
 Cıdık, il başkanları toplantısına katıldı


Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Ankara'da  Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısına katıldı.

Saadet Partisi Eğitim Binasında gerçekleştirilen programa İl Başkanı Faruk Cıdık ve İl Teşkilat Başkanı İbrahim Zorlu iştirak etti. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu nezaretinde gerçekleştirilen programın açılış konuşmasında ülke gündemi ile ilgili konulara değindi.


Karamollaoğlu, “Bilindiği üzere gerek iç siyasette ve gerekse dış siyasette bir takım gelişmeler oluyor biz bunları yakinen takip ediyoruz. Biz her zaman adaletten yanayız ülke içinde adalet sağlam temeller üzerine oturtulmalıdır. Türkiye cumhuriyetinin temellerini sarsmak isteyen hiç bir oluşuma destek vermeyiz” dedi.  Temel Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Gerek içerden ve gerekse dışardan gelecek her türlü tehdide devletimizin yanında olur bunların cezalandırılmasında destek oluruz ama bir kişi  masum ise onunda ceza görmesine razı olmayız hukuk devleti demek bu demektir, olağan üstü hal ise hukukun kaldırıldığı hal demek olağan üstü hal hukuki bir tabirdir anayasal bir tabirdir geçici bir müddet için meseleleri suratle   halletmek üzere alınması icap eden bir karardır kural haline gelirse hukuk ortadan kalkar hukuk kalktığında  zamanda zulüm olur efendim ne yapalım o kadar derin bir iş ki bir türlü  8  aydır çözemedik o zamanda bu beceriksizlik olur kusura bakmayın  sistem kurmazsanız bir yerde haksızlıklar yapıldığı zaman özelikle de devlet  tarafından  haksızlık yapıldığı zaman vatandaş hakkını arayamıyorsa  ve bunun ne kadar kaç sene devam edeceği belli değil ise o ülkede adalet vardır denebilir mi  şimdi biz bunları söyleyince  Fetöcü olacağız bilmem  Amerikancı olacağız yok yav biz onların karşısına adalet çerçevesinde gidilmesi  için söylüyoruz bunları. 


Muhterem kardeşlerim biz bu bölgede huzur içinde yaşamak istiyoruz memleketimizde huzur içinde yaşamak istiyoruz biz bu huzuru temin ederken bu huzur adalet  üzere inşa edilmesini arzu ediyoruz maalesef şuanda geçicide olsa rafa kaldırılmış durumda HSYK sadece ve sadece aynı parti tarafından belirlenmiş olmasının da çok büyük bir eksiklik olduğuna inanıyoruz hiç bir hakim üst kademede bulunan yöneticilerinin ne diyeceğini bilmeden karar veremiyor neredeyse Avrupalı bunu diyor diye hadi oradan diyorlar bu konuda birleşeceksen bu konuda birleşirsin başka hiç bir noktada ne ahlaki ne inancı ile ilgili konularda bir araya gelemezsin. 
Kim ne derse desin biz hakkı savunmaktan adaleti savunmaktan geri durmayacağız keyfiliği de birileri adalet olarak tanımlamaya kalkarsa ona da itibar etmeyeceğiz biz milli görüşçüyüz.”


Son Güncelleme: 19.05.2017 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.