ÇKS Başvurularında son gün 30 Haziran

2017 Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Başvuruları 30 Haziranda bitiyor.

20 Haziran 2017 Salı 10:28
ÇKS Başvurularında son gün 30 Haziran

2017 Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Başvuruları 30 Haziranda bitiyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada 2017 Yılı ÇKS Başvurularının Haziran ayı sonunda biteceği kaydedildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, “Çiftçilerin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularını ve kayıt güncellemesini 30 Haziran 2017 tarihine kadar İl/İlçe Müdürlüklerine müracaat ederek yaptırmaları gerekiyor.


ÇKS başvurusunu yaptırmayan üreticilerin, yıl içinde mazot, kimyevi gübre, yem bitkileri ve prim uygulamaları gibi desteklemelerden yararlanamayacaklar. Yıl içinde yaşanması muhtemel herhangi bir doğal afet sonucu meydana gelen zarar doğrultusunda kredi borçlarının ertelenmesi veya afet sonrası yapılacak her türlü tarımsal desteklemeler için de ÇKS başvurularının mutlaka yaptırılması gerekiyor.


Üreticilerin, Ramazan ayını da dikkate alarak, muhtemel sıkışıklıkları düşünerek son günü beklemeden gerekli belgelerle Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüklerine bir an önce ÇKS başvurusunu yapmaları gerekmektedir” dedi.


Son Güncelleme: 20.06.2017 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165