Çocuklardaki davranış sorunları anlatıldı

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi’nin desteğiyle İsmail Kakaç İlkokulu’nda velilere yönelik ‘Çocuklarda görülen davranış sorunları’ konulu seminer düzenlendi.

15 Ocak 2017 Pazar 22:43
Çocuklardaki davranış sorunları anlatıldı

Çorum
Belediyesi Aile Eğitim Merkezi’nin desteğiyle İsmail Kakaç İlkokulu’nda velilere yönelik Çocuklarda görülen davranış sorunları’ konulu seminer düzenlendi.


İsmail Kakaç İlkokulu ve Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen seminere İsmail Kakaç İlkokulu Müdürü Ender Özcan Özçakır, Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer ve psikolog Havva Kahraman ile çok sayıda veli katıldı.


Seminer öncesinde söz alan Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır Çorum Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer ve psikolog Havva Kahraman’a katkılarından dolayı teşekkür ederken; “Hafta içinde çok değerli bir arkadaşımız, okulumuz personeli Caner Sezer´i kaybettik. Daha çok gençti ve hayalleri vardı. Caner hayata bakışıyla, azmiyle hepimize örnek  olan bir arkadaşımızdı. Allah´tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Acısıyla tatlısıyla hayat devam ediyor. Bugün aile eğitimi konumuz çocuklarda görülen davranış sorunları. Çocuklarda olumlu davranış kazandırmanın ancak ailenin gerekli bilgi ve beceriye sahip olmasıyla mümkün olduğunu biliyoruz. Bu nedenle ailelerimizin çocuk eğitimi konusunda ne kadar doğru bilgilere sahip olurlarsa çocukları ile kuracakları iletişimde de o derece başarılı olacaklarını düşünüyoruz. Eğitim-öğretim faaliyetlerinde okul sıralarında çocuklarımızı hayata hazırlarken, veli eğitimlerimizle de anne-babalarımızı hayata hazırlıyoruz.” dedi. 


Seminerde, çocuklarda görülen davranış bozuklukları, sebepleri ve bu konuda aileye düşen sorumluluklar konusunda bilgiler verildi.  Seminer, psikolog Havva Kahraman’ın velilerin sorularını cevaplamasıyla sona erdi.


Son Güncelleme: 15.01.2017 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.