'Çocukları milliyetçi yetiştirin'

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) tarafından, yılsonu sergisi açtı.

26 Mayıs 2016 Perşembe 10:11
'Çocukları milliyetçi yetiştirin'


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) tarafından, yılsonu sergisi açtı.


Programa Vali Yardımcısı Adem Saçan, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Sağlık Müdürü İsmail Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Barış, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Vali Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının okunmasıyla başlayan etkinlikte Okul Müdiresi Halise Akay, Vali Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan birer konuşma yaptı.


Okul Müdiresi Halise Akay, konuşmasında, “Eğitim-öğretim yılı boyunca gerek öğrencilerimizin gerekse gerekse öğretmenlerimizin yaratıcı kişiliklerini, üsluplarını ve mesleki bilgilerini birleştirerek ortaya çıkardıkları eserleri sizlerin göz zevkine sunuyoruz. Daha güçlü ve sağlam toplumun temelleri işte bu fikirlerin çabalarıyla atılacak ve üzerine yüksek binalar kurulacaktır.” dedi.


KARA: ‘MESLEKİ OKULLARIN 
ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUM’

Mesude Kara, mesleki okulların çalışmalarına önem verdiğini belirterek, “Mesleki okulların yaptıklarını çok önemsiyorum. Gençlerin hobiyle büyümesine daha çok önem veriyorum. Hobisi olanlar yanlışa sapmazlar, onlarla ilgili işler yapmaya çalışırlar.” diye konuştu.


CEYLAN’DAN DEVLETÇİLİK
VE MİLLİYETÇİLİK VURGUSU

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’da gençlere öğütler vererek, “Hepimiz bu sıralardan geçtik. Önemli olan vatanını, bayrağını seven, devletçi ve milliyetçi gençler olmalıyız. Öğretmenlerimizde çocukları bu şekilde yetiştirmeli. Ülkemizde olan günlük haberleri okuyun, arkadaşlarınızla istişare yapın. Konuşmaktan çekinmeyin, korkmayın.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sahneye gelen anaokulu uygulama sınıfı dans gösterisi yaptı.

Halk oyunları gösterisi ile devam eden program sonunda Bahçelievler MTAL öğrencileri tarafından el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. 




Son Güncelleme: 26.05.2016 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2016-05-26 14:32:33

bak şunu diyene. ağa babanız her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almıştı ne oldu.