Çocukların buz pateni ve bowling coşkusu

“Uygarlığın Yüzünde Kültür ve Sanat Buluşmaları” projesi kapsamında çocuklar Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde bowling ve buz pateni ile buluştu.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 15:02
Çocukların buz pateni ve bowling coşkusu

“Uygarlığın Yüzünde Kültür ve Sanat Buluşmaları” projesi kapsamında çocuklar Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde bowling ve buz pateni ile buluştu.

Çorum Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı programa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İbrahim Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdür Vekili Sümeyra Şengül ve çocuklar katıldı. Çocuklarla pasta kesimi ile başlayan etkinlik, buz pateni ve bowling ile devam etti. Programa katılan çocuklar ilk defa da bowling oynamanın ve buz pateni yapmanın sevincini yaşadı. Proje kapsamında çocuklarda tarih bilinci oluşturmak için 29 okuldan yaklaşık 1.200 öğrenci Alacahöyük, Boğazkale’yi gezdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan yaptığı konuşmada, 2017 yılında şehrimizde kültür ve turizm alanında önemli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Projelerimizi diğer kurumlarımızla birlikte ortaklaşa yürütüyoruz. Desteklerinden dolayı Çorum Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum dedi.


Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ise, Çorum Belediyesi olarak gençlere yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte şehrimiz için önemli hizmetler yapıyoruz. Şehrimizin değişik noktalarında bulunan gençlik merkezlerimizde gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirmek için büyük gayret gösteriyoruz diye konuştu.


Son Güncelleme: 24.05.2017 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.