ÇOFSAD fotoğraf kurslarına devam ediyor

Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği ( ÇOFSAD ), Çorum Halk Eğitim Merkezi ( HEM ) işbirliği ile Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesinde “Fotoğraf Çekimi Kursu” açtı.

03 Mart 2017 Cuma 13:08
ÇOFSAD fotoğraf kurslarına devam ediyor

Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği ( ÇOFSAD ), Çorum Halk Eğitim Merkezi ( HEM ) işbirliği ile Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesinde “Fotoğraf Çekimi Kursu” açtı.


Kurulduğu günden itibaren, gerçekleştirdiği değişik etkinlik ve gezilerle, Çorum’un tanıtımına katkı sağlayan hem de fotoğraf sanatına ilgi duyan insanlara yol gösterici çalışmalarda bulunan ÇOFSAD, gelen talepler doğrultusunda kurs faaliyetlerine devam ediyor.

Kurs Öğretmeni Hasan Kahraman, 1 Mart 2017 Çarşamba  günü başlayan Fotoğraf Çekimi Kursunun haftada iki gün olarak iki buçuk ay süreceğini ve kursiyerlere Temel Fotoğraf Çekimi Bilgisi kazandırmayı amaçladıklarını, kursu başarıyla bitirenlere de Kurs Bitirme Belgesi verileceğini söyledi.

ÇOFSAD Başkan Yardımcı Meftun Yerli yaptığı açıklamada: ÇOFSAD üyeleri ile kuruluşundan bu güne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirdiklerini, Çorum ‘un tanıtımı amacı ile sergiler ve geziler düzenlediklerini söyledi. Yerli, ayrıca  geçen hafta Fotoğraf Sanatçısı Metin Karadağ ile Çorum’un eski mahallerinden Devane’de Workshop etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Üyelerimizle birlikte kursiyerlerimizin de katılacağı bu tür etkinliklere devam edeceğiz. 8 Nisan da Adana’da geçekleştirilecek olan Adana Portakal Çiçeği Karnavalına katılacağız. Fotoğraf Çekimi Kursu için yer göstererek verdikleri desteklerinden dolayı Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi. 



Son Güncelleme: 03.03.2017 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.