ÇORİMDER’den Kır ve Demirbaş’a ziyaret

ÇORİMDER, Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Hüseyin Kır ve Davut Demirbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

19 Ocak 2017 Perşembe 16:32
ÇORİMDER’den Kır ve Demirbaş’a ziyaret

ÇORİMDER, Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Hüseyin Kır ve Davut Demirbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Hüseyin Kır, Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Davut Demirbaş Süheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu’nda Müdür olarak görev yaparken, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Ziyarete; ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.



Atamalardan dolayı mutlu olduklarını ifade eden ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, “Derneğimizde beraber görev yaptığım iki değerli insanı bu makamlarda görmek bizi çok mutlu etti. Yeni görevlerinizde Allah’ın yardımı ile başarılı olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Allah yar ve yardımcınız olsun, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. Kendilerine düşen bir görevde her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını vurgulayan Boyraz, “ Bir veli olarak, aynı zamanda bir sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak, çocuklarımızın eğitimi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kır ve Demirbaş, ÇORİMDER ve ÖNCÜ derneklerinin saha çalışmalarında sivil toplum kuruluşu olarak kendilerine her türlü yardımı yapacakları konusunda hiçbir tereddütlerinin olmadığını belirterek, desteklerini her zaman beklediklerini ve bundan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler. Kır ve Demirbaş, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ettiler. Ziyaret sonunda ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Hüseyin Kır ve Davut Demirbaş’a Prof.Dr. Hayrettin Karaman’ın bir sözünün yazılı olduğu tablo hediye etti.

ÇORİMDER, Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri daha sonra Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti. Ziyarette İmam Hatip okullarının genel durumu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

Son Güncelleme: 19.01.2017 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.