'Çorum AK Parti’de Büyük Başarı'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında 110. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

14 Temmuz 2016 Perşembe 14:44
'Çorum AK Parti’de Büyük Başarı'


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında 110. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.


Yapılan açıklamaya göre, Toplantıya, Ak Parti  İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Gençlik Kolları Başkanı, Ünal Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve 81 ilin kademe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.


BEKİROĞLU DÖNEMİNDE GÖZ DOLDURAN BAŞARI


Ak Parti, Çorum İl Teşkilatı Türkiye İl Teşkilatları arasında büyük bir başarıya daha imza attığı belirtildi. Çorum ‘Teşkilat Çalışmalarında’ Türkiye 4.’sü olarak, üye güncellemede ise Türkiye 5.’si oldu.


Başbakan Binali Yıldırım’dan Çorum teşkilatına “Büyük övgü yapılan çalışmalardan başarılı sonuç alınmasında başta İl Başkanı Bekiroğlu olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına selamlarımı ve sevgilerimi göndererek teşekkür ediyorum” dedi.


Bekiroğlu yaptığı açıklamada ise, “Bizlere bu davaya gönülden bağlı olduklarını gösteren ve girmiş olduğumuz derecelerle bu haklı gururu yaşamamıza sebep olan tüm teşkilat çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün de ülkesine milletine hizmet için heyecan duyan tek parti AK Parti’dir. 15 yıldır Türkiye’nin aklı ve vicdanı olmayı başardık. Bu kadro siyasette kaybedilen itibarı yeniden kazandırdı. Tüm alt ve üst kademe teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin omuzlanarak kaldırılması gerekiyor. Millete hizmet yolunda, daha çok çalışmalıyız derken, herkese birkez daha teşekkür ediyorum.


ÇORUM TEŞKİLATLARI HER ZAMAN ÖRNEK OLDU


Çorum İl ve İlçe teşkilatlarımız Genel Merkez nezdinde gerçekten büyük başarılara imza atmış bir teşkilattır. AK Parti Genel Merkezinde katıldığımız birçok toplantıda sunumlarda olsun konuşmalarda olsun Çorum örnek il olarak verilmiştir. İl ve İlçe teşkilatlarımız disiplinli ve özverili çalışmaları ile her zaman diğer illere nazaran örnek il ve ilçeler olmuşlardır. Bizzat Başbakanımız ve Teşkilat Başkanlarımızdan bu konuda birçok kez tebrik aldık. Bu olaylarda, böyle bir hareketin neferleri olarak bizi her zaman gururlandırmıştır” dedi.


İki gün süren bu toplantıda birinci gün 81 İl Başkanı ile Teşkilat Başkanı bir araya gelirken; ikinci gün ise, Başbakan Binali Yıldırım'ın yanında Kademe Başkanlarıyla, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Başkanları ile toplantı yaptı.


Başbakan Yıldırım, “ Biz birbirimizi makam ve mevkilerde tanımadık. Biz ülkemiz için emek ve değer üretecek tanıdık birbirimizi. Bizi ideallerimi rüyalarımı, hayallerimiz, Türkiye sevdamız bir araya getirdi. Biz bir dava üzerinde bire araya getirdi. Biz bir dava üzerinden bir araya gelmiş ak kadrolarız, bu dava milletin davasıdır. Her zaman olduğu gibi bugün ve bundan sonra da hep beraber birlik ve beraberlik içinde kutlu davamızda yılmadan, yüksünmeden, sevgiyle ve ilk günkü inançla yürüyeceğimizi yinelemek isterim” dedi.


TÜRKİYE AK PARTİ İLE BÜYÜDÜ


Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım toplantıda yaptığı konuşmada, “2002'den bu tarafa Türkiye'ye, Türkiye'nin idaresine damga vuran AK Parti, Türkiye için yeni ve daha büyük hedefler için kutlu yürüyüşüne devam ediyor. AK Parti Türkiye'nin asırlık sorunlarını çözmek için insiyatifi almıştır. Milletin emanetini şanla şerefle taşıyoruz. İktidara geldiğimiz ilk gündem beri milletimizin emanetine halel getirmedik. Türkiye büyüdü AK Parti Türkiye ile birlikte büyüdü. Bir iktidar bir öncekinden bayrağı yükseltti.
Bugün de ülkesine, milletine hizmet için heyecan duyan tek parti yine AK Parti'dir. 15 yıldır Türkiye'nin aklı ve vicdanı olmayı başardık. Bu kadro siyasette kaybedilen itibarı yeniden kazandırdı. Türkiye'nin sorunların çözümsüz olmadığını, istikrarın ve büyümenin mümkün olduğunu ispat etti.Millete parmak sallayanlar, tepeden bakanlar artık siyaset sahnesinden yok olmuşlardır. Türkiye o günlere hiç dönmeyecek. O günler geri gelsin diye çırpınanlar boşuna hayal kuruyorlar. AK Parti ile korku ve karamsarlık yok olmuş yerine umut gelmiştir. Bütün siyasi rakiplerimiz enerjilerini birbirlerini tüketmek için harcarken, AK Parti’nin toplumsal desteği artarak devam etti.” dedi.

Son Güncelleme: 14.07.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.