'Çorum Belediyespor'un yanındayız'

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyespor yönetim kurulunun yanında oldukları belirterek, takımın yaşadığı sıkıntılı günlerin en kısa sürede atlatılacağına inandığını söyledi.

20 Kasım 2015 Cuma 17:12
'Çorum Belediyespor'un yanındayız'


AK Parti İl Başkanı  Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyespor yönetim kurulunun yanında oldukları belirterek, takımın yaşadığı sıkıntılı günlerin en kısa sürede atlatılacağına inandığını söyledi.


Ak Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İl Başkanı Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı  Yaşar Anaç, il başkan yardımcıları, merkez ilçe başkan yardımcıları ve il, ilçe yöneticileriyle birlikte Öncü Dürüm’ün açılışına katıldılar. Açılış sırasında Belediye Başkan yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ile Asbaşkan Mustafa Özbayram ile bir araya gelen Bekiroğlu ve AK Parti yöneticileri, son haftalarda aldığı olumsuz neticeler nedeniyle eleştirilen Belediyespor hakkında görüştüler. Bekiroğlu, Zeki Gül ve Mustafa Özbayram’ın önderliğindeki kulüp yönetim kurulunun gece-gündüz demeden çalıştıklarını, ancak verdikleri emeğin karşılığının sahaya yansımadığını ifade ederken, Başkan Gül ve yönetime yönelik eleştirileri haksızlık olarak gördüklerini vurguladı. Spor Kulübü gibi sivil toplum kuruluşlarında yöneticiliğin gönül işi olduğunu kaydeden İl Başkanı Bekiroğlu, AK Parti teşkilatları olarak Çorum Belediyespor Kulübü’nün yanında olduklarını ve dile getirdi.


Bekiroğlu, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan tüm Çorumluların desteği ile çıkacağına inandığını da vurgularken, tüm Çorumluları da Belediyespor’a destek vermeye çağırdı.

Son Güncelleme: 20.11.2015 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.