‘Çorum bizim için önemli’

Halk Bankası Kobi Kredileri Daire Başkanı Ünsal Ünal, Samsun Bölge Koordinatörü Fatih Mehmet Altın ve...

30 Ekim 2014 Perşembe 17:55
 ‘Çorum bizim için önemli’


Halk Bankası Kobi Kredileri Daire Başkanı Ünsal Ünal, Samsun Bölge Koordinatörü Fatih Mehmet Altın ve Çorum Şube Müdürü Cemal Kaçay Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.


Halk Bankası Kobi Kredileri Daire Başkanı Ünsal Ünal, Çorum’un kendileri açısından önemli birşehir olduğunu söyledi. Sanayi, ticaret ve ekonomik ilişkilerin son derece gelişmiş olduğunun altını çizen Ünal, “Bölge müdürlüklerimizin çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Çorum'da ticaret var, sanayi var. Çorum ekonomisine Halk Bank olarak katkı sağlamak için buradayız.” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Külcü ise"Halk Bankası,orta ve küçük ölçekli girişimler ve girişimciler için kredi sağlamak konusunda uzmanlaşmış bir devlet bankası."dedi. Halk Bankası'nın bireysel, ticari, kobi ve kurumsal kredi alanlarında son yıllarda büyük ivme katettiğini söyleyen Külcü, "Türkiye'de son 12 yılda kamu bankaları çok güzel performanslar ortaya koydu. Halk Bankası diğer kamu bankaları gibi bizim milli gururumuzdur. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.





Son Güncelleme: 30.10.2014 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.