Çorum Evi dualarla açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çorum Evi, yoğun katılım ve dualarla açıldı.

06 Mayıs 2017 Cumartesi 19:24
 Çorum Evi dualarla açıldı


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çorum Evi, yoğun katılım ve dualarla açıldı.



Altınpark’taki Çorum Evi’nin açılışına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah KıyıklıkAK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Çorum Eski Milletvekili Murat Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Çorum Dernekler Federasyonu yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.




Açılışta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir konuşma yaptı. Gökçek, “Hem Çorum hem Ankara bir bütündür. Çorum Evimiz hayırlı olsun” dedi.



Çorum Evi’nin yapılmasında desteklerini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Çorum yöresine has hediyeler de takdim edildi.



Açılışta konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Medeniyet, barış, sanayi ve tarım şehri Çorum’u kültürü ile de Başkentte tanıtma imkanı verenlere teşekkür ediyorum” dedi.



Belediye Başkanı Muzaffer külcü ise “Ankara’da hemşehrilerimizi selamlayarak açılışını yaptığımız Çorum Evi’nin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ve duaların okunması ile Çorum Evi hizmete girdi. 




Son Güncelleme: 07.05.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.