‘Çorum havaalanını hak ediyor’

Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaretinde havaalanı ve tren konusuna değindi.

20 Eylül 2016 Salı 21:19
‘Çorum havaalanını hak ediyor’


Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaretinde havaalanı ve tren konusuna değindi. Kendisinin de Çorum'un bir evladı olduğunu ifade eden Bakan Ağbal, "Çorum havaalanı ve hızlı treni hakediyor." dedi.


Çorum'un gelişimi ile her zaman gurur duyduğunu kaydeden Naci Ağbal'ın belediye ziyaretinde Vali Necmettin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, belediye başkan yardımcıları ve bürokratlar katıldı


Belediye girişindeki led ekranlara Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın bir önceki ziyarette kendisine hediye ettiği maket uçağın fotoğrafını yansıtan Başkan Muzaffer Külcü, gazete manşetlerini Bakan Ağbal'a ileterek, havaalanı meselesini bir kez daha gündeme getirdi.


Bakan Ağbal, Çorum kamuoyunun merakla beklediği havaalanı konusunda, net tarih vermezken konunun takibinde olacağına işaret ettiği konuşmasında şunları söyledi, "Merak etmeyin bu konular günlü konular değildir. Bu konuları takip ederiz, vakti zamanı gelince gelir açıklama yaparız. Çalışmaları bitirdik, sonuç şudur deriz. Bunun için benden bir vade almayın. genelde maliye bakanları ne vade verir, ne söz verir."



Son Güncelleme: 20.09.2016 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlu 2016-09-20 23:16:04

Çok şükür ki hemşehrimiz Naci Ağbal bey, havaalanı yaramıza merhem olma noktasında umutlandırıcı demeçler veriyor. Muzaffer Külcü bey de işi takibe başladı. Vekiller de ısındı. İnşallah 2019'a yetiştirirler.