“Çorum İçin Bir Projem Var” 3. dönem başvuruları başladı

Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesiişbirliği ile yürütülen “Çorum için Bir Projem Var” programında 3. dönem proje başvuruları başladı.

23 Aralık 2016 Cuma 00:30
 “Çorum İçin Bir Projem Var” 3. dönem başvuruları başladı


Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesiişbirliği ile yürütülen “Çorum için Bir Projem Var” programında 3. dönem proje başvuruları başladı.

Hitit Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılan tanıtım toplantısı ile projenin amacı hakkında açıklamalarda bulunan rektör yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, üniversitelerin misyonunun sadece eğitimle sınırlı kalmayıp bulunduğu şehre katkı sağlamak olduğunu söyledi.


“Çorum İçin Projem Var” projesi ile belediye hizmetleri noktasında sorun teşkil edebilecek konuları, hizmette kaliteyi artıracak çalışmaları akademik birliktelikle birlikte Çorum’a kazandırmayı amaçladıklarını vurgulayan Baykan, “Bu sene projeye başvuruların geçen yıllara göre daha nitelikli ve nicelikli olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Çorum Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Ömer Maz da yaptığı konuşmada 2015 ve 2016 yıllarında kabul edilen projelerin Çorum’a artı değer kattığını ifade etti. Üniversite-belediye işbirliği içerisinde yürütülen böyle bir çalışmayı Türkiye’de Çorum Belediyesi’nin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığının altını çizen Maz, “Hitit Üniversitesi akademisyenlerinin Çorum’un sorunlarını çözme, yeni fayda alanları oluşturma noktasında hazırladıkları projelere Belediye olarak çalışma sahası oluşturuyor ve maddi kaynak sağlıyoruz.” dedi.


Maz, 2017 yılını kapsayan 3. dönem başvuruda bulunacak akademisyenlerin, 31 Ocak 2017 tarihine kadar Hitit Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü’ne projelerini sunmaları gerektiğini sözlerine
ekledi.



Son Güncelleme: 23.12.2016 00:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.