‘Çorum için en iyisini yapacağız’

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik...

14 Ocak 2015 Çarşamba 17:25
 ‘Çorum için en iyisini yapacağız’


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik, Iğdır Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı görevinden Çorum Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne İl Müdürü olarak atanan Cüneyt Solak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


TSO ve Vergi Dairesi'nin hedef kitle olarak aynı kesime hizmet verdiği, dolayısıyla iki kurumun aynı kulvarda hizmet verdiğinin vurgulandığı ziyarette, iki kurum arasında geçmişten gelen dayanışma kültürünün yeni dönemde de devam etmesi temenni edildi.


Ziyarette açıklamalarda bulunan Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak, iş dünyası ile aynı gemide olduklarını, ortak paydanın Çorum ve Türkiye olduğunu söyledi. Netice itibariyle gerek kendi kurumunun, gerekse iş dünyasının Çorum’a ve Türkiye’ye hizmet ettiğini vurgulayan Vergi Dairesi Müdürü Solak, "Çorum'da görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım bundan sonra da hep birlikte ilimiz için en iyisini yapmak üzere çalışmalarımıza devam ederiz" dedi.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Çorumlu müteşebbislerinin kendi illerinde kazandıklarını yine kendi illerine yatırdıklarını, Çorum'da sanayinin bu mantıkla geliştiğini söyledi. Başaranhıncal, ithal ettiğinin neredeyse iki katını ihraç ederek Türkiye'nin cari açıkla mücadelesine katkı sağlayan Çorumlu müteşebbislerin, vergi konusunda da sorumluluklarını yerine getirdiklerini vurguladı.


Başaranhıncal, Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak'a yeni görevinde başarılar dileyerek, iki kurum arasında yapılacak olan çalışmalarda her zaman destek olacaklarını sözlerine ekledi. 





Son Güncelleme: 14.01.2015 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165