'Çorum işbirliği içinde tanıtılıyor'

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çorum’un Travel Turkey Turizm Fuarı’nda işbirliği içinde tanıtıldığını bildirdi.

09 Aralık 2016 Cuma 14:02
'Çorum işbirliği içinde tanıtılıyor'

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çorum’un Travel Turkey Turizm Fuarı’nda işbirliği içinde tanıtıldığını bildirdi.


36 ülke ve 60 farklı ilden 1200 firma ve kuruluşun katılımı ile gerçekleştirilen ve Turizm sektörünü bir araya getiren önemli buluşmalardan biri olan Travel Turkey Turizm Fuar ve Kongresi’nin tüm hızı ile devam ettiğinin altını çizen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, fuarın Pazar gününe kadar açık kalacağını duyurdu.


İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:


“Bu yıl erken rezervasyon kampanyası ile açılışı gerçekleştirilen ve 40 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi beklenen fuarda Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve ilimizin turizm sektörü temsilcileri işbirliği içinde ilimizin tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Fuardan önce Kültür ve Turizm Vekili Mehmet Bayrak’ın daveti ile bir araya gelerek fuarda yürütülecek tanıtım çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan ilimiz otel ve seyahat acente yöneticileri fuarda güç birliği içinde Çorum’un tanıtımı için çaba gösteriyor.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Bayrak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile Anitta Otel Müdürü H. Özer Gökmen, Büyük Otel Müdürü Ali Tufan, Bilge Otel Müdürü Barış Çalışkan, Nikonya Turizm Müdürü Ayşe Gökmen, fuara katılarak Çorum standında çalışmalara destek veriyor. Seyahat acenteleri ve tur operatörleri ile ilimize daha fazla gezi ve tur düzenlenmesi konusunda görüşmeler yapılırken standı ziyaret eden konuklara da ilimizin tanıtımı yapılıyor, tanıtım filmi, gezi rehberi, harita ve farklı destinasyonlara yönelik hazırlanan broşürler ve kitapçıklar hediye ediliyor.”

Son Güncelleme: 09.12.2016 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165