‘Çorum iyi yönetilmiyor’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında yaşananlar ve kamuoyuna yansımaları üzerine basın açıklaması yaptı.

26 Nisan 2016 Salı 17:18
 ‘Çorum iyi yönetilmiyor’


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında yaşananlar ve kamuoyuna yansımaları üzerine basın açıklaması yaptı.


“İlimizin güvenlik ve aşayişi Ensar Vakfı’ndan soruluyor da bizim mi haberimiz yok?” diyen Onan, “Siyaset ve devlet bürokrasisinin geçen ay yaşanan ‘sakal fırçası’ polemiği ülkemiz geneline yansımış, Türkiye ölçeğinde tartışılan bir konu haline gelmiştir. Şimdi bir  benzeri de geçtiğimiz hafta ilimizin güvenliği ile ilgili yapılan toplantıda yaşanmıştır. Bu konu da yine ülkemiz gündemine taşınmıştır.” diyerek, Çorum’un iyi yönetilmediğini, yapılan hatalar ve ısrar edilen yanlışların ülkedeki haber sitelerine konu olduğunu vurguladı.


Onan, konuya ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizin gündeminde olan bir Sivil Toplum Kuruluşu, yine bu asayiş toplantısında da karşımıza sürpriz bir şekilde çıkmıştır. Ülkemizde son bir ayda adı sıkça anılan bir kurum ve ilimizde de bu vakfın sabıkasına bakınca ister istemez vatandaşlarımız kaygıya kapılmış, endişe duymuştur.


Vatandaşlarımızın ve kamuoyunun aydınlatılması amacıyla şu soruların cevabı gerekmektedir:


Ensar Vakfı Başkanına devlet protokolünde yer verilmiş de bizim mi haberimiz yoktur?


Çorum ilimizin güvenlik ve asayişi Ensar Vakfı’ndan sorulur hale mi gelmiştir?


Garnizon Komutanı, MİT Müdürü gibi isimlere Valilik sitesi sıra sıra yer verirken, bu vakfın başkanının ismine neden yer vermemiştir?


Tepkiler sonunda neden bu şahsın ismi Ensar Vakfı başkanı olarak değil de  KYK İl Temsilcisi sıfatı ile ismi Valilik internet sitesine eklenmiştir?


İktidarın ilimizdeki temsilcileri bu konuda ne düşünmektedir? Yine ‘sakal fırçası’ konusundaki gibi kulaklarının üzerine mi yatmaktadırlar?


Ensar Vakfı ülkemizi yönetenler için ayrıcalıklı bir misyon mu taşımaktadır? Vazgeçilmezliğinin altındaki sır nedir?”

Son Güncelleme: 26.04.2016 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bhfh 2016-04-26 21:59:08

Sen yünet

Avatar
Heee 2016-04-28 01:04:13

Sen yunet